HerNews.gr
Beauty

Ελένη Μενεγάκη: Το boho hair look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

Ο καιρός ενδέχεται να μην είναι πάντα με το μέρος μας, αλλά όταν προετοιμάζεσαι για έξοδο το Σαββατοκύριακο, η Ελένη Μενεγάκη έχει τη λύση για τα μαλλιά σου.

Ένα εύκολο, ιδιαίτερο και κομψό χτένισμα που θα σε βοηθήσει να δείχνεις υπέροχη ακόμα και όταν τα μαλλιά σου δεν συνεργάζονται.

Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της να έχουν ένα φυσικό κυματισμό, και αυτό το στυλ μπορεί να επιτευχθεί εύκολα, ακόμα και αν τα μαλλιά σας δεν είναι επίπεδα. Μπορείτε να ενισχύσετε τον φυσικό κυματισμό με αφρό και στη συνέχεια να πλέξετε μεγάλες πλεξούδες στα μπροστινά τμήματα των μαλλιών σας. Στερεώστε τις πλεξούδες με διάφορα τσιμπιδάκια και “κρύψτε” τις άκρες μέσα στο υπόλοιπο μαλλί σας. Αυτό το χτένισμα συνδυάζεται όμορφα με ένα έντονο μακιγιάζ και είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο.

Ελένη Μενεγάκη: Το boho hair look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα το φθινόπωρο

Ακόμα και αν το καιρός δεν είναι με το μέρος σας και τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται λόγω της υγρασίας, αυτό το χτένισμα που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη θα σας σώσει και θα σας κάνει να δείχνετε εκθαμβωτική και σίγουρη στην εμφάνισή σας.

Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το nail trend που λατρεύουν στο Hollywood

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Do & don’ts για την κρέμα ματιών

Her News

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: “Ωδή” στη γυναίκα από τον Μakeup Αrtist Παναγιώτη Καρακάση- Beauty tips ημέρας!

HerNews ka

Jennifer Lopez: Το πιο elegant manicure για τα πρώτα dates που θα εντυπωσιάσει!

HerNewskl