HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Υιοθέτησε την τάση των των glazed eyes

Hailey Bieber

Η τάση των glazed eyes παρουσιάστηκε από την Hailey Bieber κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Λονδίνο για την προώθηση του δικού της brand.

Η διάσημη makeup artist Nikki Wolff ήταν υπεύθυνη για το μακιγιάζ της Hailey και δημιούργησε αυτήν την εντυπωσιακή τάση. Τα social media γέμισαν με αναρτήσεις που παρουσίαζαν αυτό το νέο hot trend, ενώ η ίδια η Hailey Bieber μοιράστηκε βίντεο στο TikTok για να δείξει πώς μπορεί κανείς να επιτύχει αυτό το μακιγιάζ εύκολα.

Hailey Bieber: Υιοθέτησε την τάση των glazed eyes

Η φιλοσοφία πίσω από την τάση των glazed eyes είναι να προσδώσει μια διακριτική, ιριδίζουσα λάμψη σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου, χωρίς να κλέβει την προσοχή. Αντίθετα με το ματ φινίρισμα που βλέπαμε στα μακιγιάζ την προηγούμενη δεκαετία, οι τρέχουσες τάσεις επιδιώκουν να δώσουν φυσική λάμψη στα μάτια. Η Hailey Bieber επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα με τρία απλά βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να εφαρμόσετε ένα ιριδίζον eyeshadow σε απαλές αποχρώσεις, προτιμώντας τους ροζ, χρυσαφί ή ασημί τόνους. Στη συνέχεια, προσθέστε ένα διαφανές lip gloss στα βλέφαρα για να δημιουργήσετε μια λαμπερή υφή και να αναδείξετε τα χρώματα της σκιάς. Τέλος, χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα με φυσική απόδοση για να δώσετε ένταση και μήκος στις βλεφαρίδες σας.

Το αποτέλεσμα είναι ένα φρέσκο και λαμπερό μακιγιάζ, με διακριτική αίσθηση λάμψης στα μάτια. Η τάση των glazed eyes είναι ιδανική για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρει ένα ανάλαφρο και φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά. Μπορείτε να την υιοθετήσετε για καθημερινά looks ή για πιο επίσημες εκδηλώσεις, προσθέτοντας λάμψη και φωτεινότητα στα μάτια σας.

Αυτή η τάση των glazed eyes αποτελεί μια ανανέωση στο μακιγιάζ των ματιών και προσδίδει μια ελαφριά, αλλά εντυπωσιακή πινελιά στο look σας. Εάν επιθυμείτε ένα μακιγιάζ που να είναι εξίσου μοντέρνο και φρέσκο, τότε οι glazed eyes είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Ανακαλύψτε τα ιριδίζοντα χρώματα και προσθέστε μια δόση λάμψης στο μακιγιάζ σας με την τάση των glazed eyes. Μην ξεχνάτε να επιλέξετε απαλές αποχρώσεις και να προσθέσετε διάφανα lip gloss στα βλέφαρά σας για ένα ακόμα πιο λαμπερό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τα βήματα της Hailey Bieber και δημιουργήστε τα δικά σας glazed eyes look. Αυτή η τάση θα προσθέσει λάμψη και φωτεινότητα στο μακιγιάζ σας, κάνοντάς σας να λάμπετε σε κάθε περίσταση. Είναι μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή επιλογή που μπορείτε να υιοθετήσετε για τις καθημερινές σας εμφανίσεις ή για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Hailey Bieber

Hailey Bieber: Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει στη ρουτίνα περιποίησης της;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

#ShowerTok: Η τάση που δεν περίμενε κανείς να λατρέψουμε!

HerNewskl

Ashley Graham: Αυτό είναι το πιο low maintenance καλοκαιρινό μανικιούρ

HerNewskl

That Girl Look: Η τάση στο μακιγιάζ που θα μας απασχολήσει πολύ από εδώ και πέρα

HerNewskl