HerNews.gr
Διεθνή

Θρίλερ με τις έρευνες για την Μαντλίν: «Πιστεύω ότι θα βρουν τη σορό της»

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στο φράγμα Αράδε στην Πορτογαλία, οι έρευνες για την εύρεση στοιχείων που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της εξαφάνισης της Μάντλιν ΜακΚάν.

Ειδικότερα, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, οι αστυνομικοί με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους έφτασαν στις όχθες της τεχνητής λίμνης που έχει σχηματιστεί στην περιοχή του φράγματος, σε μια απόσταση 30 χιλιομέτρων από το θέρετρο της Πράια ντα Λουζ, από όπου χάθηκαν τα ίχνη της τότε τετράχρονης Βρετανίδας τον Μάιο του 2007.

Αστυνομικοί μετέφεραν το απόγευμα της Τρίτης σάκους με άγνωστο περιεχόμενο σε οχήματα

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι νέες έρευνες εστιάζουν στον πιθανό εντοπισμό ροζ υφάσματος, από τις ροζ πιτζάμες που φορούσε το βράδυ της εξαφάνισης το άτυχο κοριτσάκι.

Πώς φέρεται να δολοφονήθηκε η Μαντλίν

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν  ότι ο κύριος ύποπτος, ο Γερμανός, Κρίστιαν Μπρίκνερ, άρπαξε τη Μαντλίν, τη σκότωσε και πέταξε το πτώμα της στο φράγμα.

Οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να συνδεθεί με τη Μαντλίν και βρεθεί στο σημείο θα μπορούσε να αποτελέσει σύνδεσμο με φωτογραφικά στοιχεία που τοποθετούσαν τον Μπρίκνερ, κοντά στο φράγμα το 2007. Οι εργασίες κατά την έναρξη της δεύτερης ημέρας επικεντρώθηκαν στον καθαρισμό της βλάστησης στην περιοχή κάτι που θα διευκολύνει τις έρευνες. 

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Lana Del Ray: Νόμιζε για χρόνια ότι ήταν… λάθος ζώδιο

HerNews ka

Φλόριντα: Πως μία τολμηρή σερβιτόρα έσωσε 11χρονο αγοράκι από τα χέρια του πατριού – κακοποιητή του

Her News

Μπρουκ Σιλντς: «Είναι θαύμα που κατάφερα να επιβιώσω μετά το βιασμό στα 20 μου»

HerNews ka