HerNews.gr
Διεθνή

Μπρουκ Σιλντς: «Είναι θαύμα που κατάφερα να επιβιώσω μετά το βιασμό στα 20 μου»

Η Μπρουκ Σιλντς είπε ότι είναι ένα «θαύμα» που «επέζησε» όταν βιάστηκε από ένα ισχυρό στέλεχος του Χόλιγουντ όταν ήταν 20 ετών.

«Μου πήρε πολύ καιρό για να το επεξεργαστώ», είπε η Μπρουκ Σιλντς στο People την Τετάρτη, αφού αποκάλυψε την επίθεση μετά το κολέγιο στο ντοκιμαντέρ της στο Hulu, «Pretty Baby».

«Είμαι πιο θυμωμένη τώρα από ό,τι μπορούσα να είμαι τότε», συνέχισε. «Αν φοβάσαι, δικαίως νιώθεις έτσι. Είναι τρομακτικές καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να είναι βίαιοι για να είναι τρομακτικοί».

Ο βιασμός συνέβη λίγο μετά την αποφοίτηση της Μπρουκ Σιλντς από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον το 1987.

Η σταρ της «Γαλάζιας Λίμνης» θυμήθηκε ότι βρισκόταν στο «χαμηλότερο σημείο της καριέρας της» όταν συναντήθηκε με το ανώνυμο στέλεχος για δείπνο, κάτι που πίστευε ότι θα είχε ως αποτέλεσμα «να πάρει μια ταινία». Μετά το γεύμα τους, συμφώνησε να πάει πίσω στο ξενοδοχείο του για να καλέσει ένα ταξί.

Αλλά η Σιλντς είπε στο ντοκιμαντέρ που αποτελείται από 3 μέρη το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου, ότι το στέλεχος άρχισε να «παλεύει» από πάνω της, με αποτέλεσμα να φοβάται ότι θα «πνιγεί ή κάτι τέτοιο».

«Δεν αγωνίστηκα τόσο πολύ», συνέχισε. «Δεν το έκανα. Απλώς πάγωσα εντελώς. Σκέφτηκα ότι ένα «όχι» θα έπρεπε να ήταν αρκετό, και απλώς σκέφτηκα, “Μείνε ζωντανή και βγες έξω”.

Το μοντέλο εξήγησε ότι αρχικά κατηγόρησε τον εαυτό της που πήγε στο ξενοδοχείο με τον άντρα.

Η Σιλντς σημείωσε ότι έχει σεξουαλικοποιηθεί στο Χόλιγουντ για δεκαετίες, ξεκινώντας όταν εμφανίστηκε γυμνή στην ταινία “Pretty Baby” του 1978 όταν ήταν μόλις 11 ετών

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πόλεμος στην Ουκρανία – Εικόνες που συγκλονίζουν κάνουν τον γύρο του κόσμου

Her News

Victoria Beckham: Μιλάει για τον γάμο της με τον David Beckham 24 χρόνια μετά

HerNews ka

Νάταλι Πόρτμαν: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό από τον σύζυγό της, αφού έμαθε για την απιστία του

HerNews ka