HerNews.gr
Beauty

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάνουμε σολάριουμ; – Μια επίσκεψη στο Magic Sun στον Πειραιά θα σε πείσει!

Εκτός από το γεγονός ότι μας χαρίζει το υπέροχο σοκολατένιο χρώμα που όλοι επιθυμούμε, τα θετικά οφέλη του σολάριουμ είναι σίγουρα πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες. 

Στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά (Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος), με το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό του θα σε κατευθείνουν ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες ώστε να καταφέρεις να αποκτήσεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς ακόμη και αν δεν έχεις ξανά κάνει σολάριουμ.

Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της χρήσης σολάριουμ είναι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που μας κάνει να νιώθουμε πιο ελκυστικοί και η ευεξία μας βελτιώνεται σημαντικά.

Οι τακτικές επισκέψεις στο Magic Sun Solarium, προετοιμάζουν το δέρμα μας για επαφή με τον ήλιο, έτσι αποφεύγουμε τον κίνδυνο δερματικών εγκαυμάτων όταν το εκτίθουμε για πρώτη φορά στον πιο έντονο ήλιο.

Σίγουρα, μια επίσκεψη στο Magic Sun Solarium είναι μια μορφή χαλάρωσης. Οι ακτίνες UV διεγείρουν το σώμα να παράγει βιταμίνη D, τις ελλείψεις της οποίας μπορούμε να νιώσουμε ιδιαίτερα το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Τα οφέλη του σολάριουμ είναι πολλά και σχετίζονται ακόμη και με την ψυχική υγεία αλλά και με διάφορες δερματικές παθήσεις:

  • Ενεργοποιεί την μελανίνη
  • Αυξάνει τη βιταμίνη D
  • Βοηθάει με την ψωρίαση 
  • Βοηθάει με την ακμή 
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό 
  • Προσφέρει ψυχική ηρεμία

Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά. Ενεργοποιόντας τη μελανίνη σας, ενισχύοντας την βιταμίνη D και αποκτώντας το ομοιόμορφο και απόλυτα sexy σοκολατένιο χρώμα. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ευεργετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό. Οι τακτικές επισκέψεις στο Magic Sun Solarium βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνουν την πίεση και διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. 

Οι καλύτερες κρέμες μαυρίσματος για σολάριουμ – Θα τις βρεις στο Magic Sun Solarium στον Πειραιά!

Δραγάτση 2-4, 2ος όροφος

Instagram: magicsun_piraeus

Facebook: Magic Sun Solarium Piraeus

Τηλ: 210 4114151

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιδέες για μπλε νύχια που θα σας μεταφέρουν κάπου…. τροπικά!

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πιο απλό καλοκαιρινό μακιγιάζ

HerNewskl

Oscars 2023: Οι καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε στα φετινά βραβεία

HerNewskl