HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταύρος Σβήγκος: Η ερώτηση που του έκανε το παιδί του και τον έφερε σε αμηχανία – «Ο γιος του νονού μου πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά;»

Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Dot” στο Star και στον Μίνω Θεοχάρη όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον γιό του και στις ερωτήσεις που του κάνει και τον έχουν φέρει σε αμηχανία.

«Πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με έχουν φέρει σε αμηχανία. Από το πιο απλό, πως γεννιέται ένα παιδί, που του εξηγείς, “Ο γιος του νονού μου πως είναι δυνατόν να έχει μπαμπά και μπαμπά;”  που του το εξήγησα πάρα πολύ απλά και απλά το δέχθηκε.

Γιατί η κοινωνία μας μπολιάζει με φραγμούς και όλα αυτά, σε ένα παιδί που δεν τα έχει ζήσει όλα αυτά και δεν του έχουν μπολιάσει το μυαλουδάκι είναι πολύ απλά τα πράγματα. Όπως θα έπρεπε να είναι, βασικά», αποκάλυψε ο Σταύρος Σβήγκος.

«Με ρωτάει για το θέμα της δουλειάς, δηλαδή «γιατί δουλεύεις;». Για να μπορούμε να έχουμε χρήματα, αγάπη μου, να φάμε και να αγοράζουμε πράγματα. Προσπαθώ να του εξηγήσω γενικά πως λειτουργεί η κοινωνία».

Τέλος αναφορικά με την τραπ μουσική δήλωσε: «Έρχεται ο μικρός από το σχολείο και μπορεί να μου βάλει ένα ξένο τραγούδι τραπ, για παράδειγμα. Εμένα αν μου βάλεις τραπ μπορεί να πέσω από τον 5ο! Ειδικά το ελληνικό με αυτούς τους στίχους που είναι γεμάτοι μισογυνισμό, επιθετικότητα και βία. Απορώ πως το έχουμε δεχθεί ως κοινωνία».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί»

HerNews ka

«Μαύρο Ρόδο» : Γνωρίστε τους χαρακτήρες της νέας δραματικής σειράς του MEGA

Her News

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «O πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του, αλλά ως αντίπαλό του»

Her News