HerNews.gr
Ελλάδα

Τρία σοβαρά τροχαία μέσα σε λίγες ώρες στην Αττική: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο στην Άνοιξη – Νεαροί οι δύο νεκροί σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι

Με αίμα βάφτηκε και σήμερα η άσφαλτος καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν τρία σοβαρά τροχαία στην Αττική και συγκεκριμένα σε Άνοιξη, Ασπρόπυργο και Μαρούσι με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους και άλλους τρεις να τραυματίζονται.

Τελευταίο χρονικά ήταν το τροχαίο που σημειώθηκε στην Άνοιξη, στη λεωφόρο Μαραθώνος στη διασταύρωση με την λεωφόρο Ανθούσας, στο ύψος της εισόδου του Αρσακείου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο το τροχαίο σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε στο ΚΑΦΑΟ και ανετράπη. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Στον Ασπρόπυργο μια 21χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος βγήκε για άγνωστο λόγο από τον δρόμο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε σε πλαϊνό τοίχο και τελικά σε μια κολώνα της ΔΕΗ στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς τα Άνω Λιόσια.

εκαβ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος οδηγός του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου – Ελίνα Τζένγκο: Χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με ρεκόρ – Πρώτη με διαφορά 5 μέτρων

Her News

19 Μαΐου: Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου – Το χρονικό

Her News b

Άγνωστοι έσπασαν τον σταυρό στον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη – Εντός της ημέρας η αποκατάσταση

HerNews ka