HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τάμτα: «Στην καθημερινότητά μου ο περισσότερος κόσμος δεν με αναγνωρίζει καν»

Η Τάμτα βρέθηκε καλεσμένη στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας MI-RO το βράδυ της Δευτέρας 29/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο όπου συνάντησε τις κάμερες και μίλησε για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και για την Ελληνική υπηκοότητα που απέκτησε πρόσφατα.

«Στην καθημερινότητά μου ο περισσότερος κόσμος δεν με αναγνωρίζει καν. Είναι δυνατόν να πηγαίνω έτσι στο περίπτερο; Στιλιστικά έχω κάνει πολλά τρελά πράγματα, αλλά δεν τα μετανιώνω καθόλου», δήλωσε αρχικά η Τάμτα.

Για το αν έχει μετανιώσει κάποια εμφάνιση που είχε κάνει στο παρελθόν η Τάμτα δήλωσε: «Όταν κοιτάς κάποιες φωτογραφίες χρόνια πριν…. κάπως μπορεί να σου φανούν αλλά είναι οκ».

Τέλος για ελληνική ταυτότητα, που απέκτησε πρόσφατα, η Τάμτα είπε: «Το χαρτί μόνο του δεν λέει κάτι. Νιώθω και αγαπώ την Ελλάδα αλλά σε πολλά διαδικαστικά πράγματα η ταυτότητα μου έλυσε πολλά θέματα και πολλή ταλαιπωρία οπότε το περίμενα πώς και πώς. Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη Ελληνίδα πια».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλίας Μαμαλάκης για την απώλεια της πρώτης του συζύγου: «Κοιτούσα τον διάδρομο μήπως περάσει η σκιά της. Τη σκεφτόμουν κάθε 5 δευτερόλεπτα»

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: “Είναι φοβερό το πόσο δυνατά μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο που δεν σε έχει γεννήσει”

HerNewskl

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει ότι δε με παίρνουν σε δουλειά γιατί έχω παιδιά και δεν θα είμαι χρονικά διαθέσιμη»

Her News