HerNews.gr
Μόδα

Taylor Swift: Φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στο νέο της video clip

Taylor Swift

Η διάσημη τραγουδίστρια Taylor Swift, που κατακτά τα charts σε όλο τον κόσμο με τις επιτυχημένες της εμφανίσεις, εντυπωσιάζει στο πρόσφατο βίντεο κλιπ της “Karma” μαζί με τη ράπερ Ice Spice.

Η δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη είναι μια παραμυθένια Haute Couture δημιουργία που αγκαλιάζει με εκπληκτικό τρόπο τη σιλουέτα της Taylor Swift στο video clip “Karma” με την συμμετοχή της ράπερ Ice Spice. Η εξαιρετική αισθητική του φορέματος δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στο βίντεο.

Taylor Swift

Taylor Swift: Φόρεσε δημιουργία της Celia Kritharioti στο νέο της video clip

Η ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια με διεθνή αναγνώριση, Σίλια Κριθαριώτη, έχει σχεδιάσει ένα μοναδικό φόρεμα που ανήκει στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι ’23. Αυτή η συλλογή παρουσιάστηκε στο Παρίσι και σηματοδοτεί την πρώτη prêt a porter συλλογή που η σχεδιάστρια έχει λανσάρει ποτέ, γνωστή ως Celia Kritharioti Limited Edition Collection.

Οι δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη φοριούνται πλέον από κορυφαίες σταρ σε ολόκληρο τον πλανήτη, όπως η Leonie Hanne, η Khloe Kardashian, η Jennifer Lopez, η Nicole Kidman, η Hailey Bieber, η Megan Fox και η Beyoncé, κερδίζοντας διεθνή αναγνώριση για το μοναδικό ταλέντο και την κομψότητά της.

Taylor Swift: Ξεσπά σε κλάματα στη σκηνή σε μια συναισθηματική ερμηνεία μετά τον χωρισμό της

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από τα Zara στην εκπομπή της

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Φόρεσε την πιο ανοιξιάτικη εκδοχή της leather φούστας

HerNewskl

Chic τρόποι για να φορέσετε το λευκό τζιν το φθινόπωρο

Her News