HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Τίμησε την Tina Turner στη συναυλία της στο Λονδίνο και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της

Η Beyoncé τίμησε την αείμνηστη Tina Turner – η οποία έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 83 ετών, με μια συναισθηματική ερμηνεία του “River Deep, Mountain High” κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της “Renaissance” στο Λονδίνο τη Δευτέρα.

 Μάλιστα η Beyoncé  τραγούδησε τους στίχους της επιτυχίας του 1996 με πιο αργό ρυθμό καθώς στεκόταν μπροστά στο sold-out στάδιο Tottenham Hotspur, σύμφωνα με ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από λογαριασμό θαυμαστών της στο Twitter.

Για την ειδική ερμηνεία, η Beyoncé έκανε μια διαφορετική εμφάνιση, φορώντας μια ηλεκτρίκ μπλε ολόσωμη φόρμα που διογκωνόταν στη μέση με ένα πέπλο.

Το αφιέρωμα της τραγουδίστρια έρχεται λίγες μέρες αφότου τίμησε την Tina Turner κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο Παρίσι , λέγοντας στο κοινό να «ουρλιάξει για να νιώσει η Turner την αγάπη σας».

«Αν είσαι θαυμαστής μου, είσαι θαυμαστής της Tina Turner», συνέχισε. «Γιατί δεν θα ήμουν σε αυτή τη σκηνή χωρίς την Tina Turner».

Beyoncé

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένη που ήμουν ζωντανή για να παρακολουθήσω τη λάμψη της. Νιώθω επίσης πολύ ευλογημένη που βρίσκομαι εδώ για να εμφανιστώ για άλλη μια φορά.”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

And Just Like That: Θα υπάρχει τελικά επανασύνδεση ανάμεσα στην Carrie Bradshaw και τον Aiden;

HerNewskl

Adele: “Απλώς δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό. Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό”

HerNewskl

Sanna Marin: Η ζωή της πριν & μετά την πολιτική, το διαζύγιο και το viral βίντεο

HerNews ka