HerNews.gr
Μόδα

Chic τρόποι για να φορέσετε το λευκό τζιν το φθινόπωρο

Το λευκό τζιν αξίζει μια θέση στη γκαρνταρόμπα σας όλο τον χρόνο, αλλά δεν σας κατηγορούμε αν δυσκολεύεστε με το πώς να φορέσετε αυτά τα παντελόνια σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις!

Γνωρίζετε ήδη ότι τα λευκά τζιν λειτουργούν τέλεια για τα καλοκαιρινά σας ντυσίματα, αλλά δεν χρειάζεται να τα μαζέψετε όταν η θερμοκρασία αρχίσει και τα φύλλα αρχίσουν να πέφτουν.

Το λευκό τζιν μπορεί να ταιριάζει άψογα στο καθημερινό σας ντύσιμο για όλες τις εποχές και να είναι ένα ευέλικτο, διαχρονικό κομμάτι. Δείτε λοιπόν, πώς να φορέσετε το λευκό τζιν φέτος το φθινόπωρο!

Διατηρήστε το απλό

Επιλέξτε απλές και καθαρές γραμμές και τζιν χωρίς σκισίματα. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, αλλά πάντα να επιλέγετε το στιλ που σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, είτε είναι ψηλόμεσο, είτε φαρδύ. Απλώς φροντίστε να το κρατήσετε απλό!

Συνδυάστε το με ένα σακάκι

Ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους είναι να συνδυάσουμε το λευκό τζιν είναι με ένα μπλέιζερ για το φθινόπωρο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό από το να φοράμε ένα blazer με τζιν. Αυτό το outfit είναι ιδανικό και για το γραφείο. Το blazer απλώς βοηθά στην αναβάθμιση της εμφάνισης. Επίσης ένα γκρι blazer κάνει μια μεγάλη αντίθεση με το λευκό και του δίνει μια διαχρονική και κλασική εμφάνιση. 

Φορέστε το με καμπαρντίνα

Μια εύκολη κι ακόμα κλασική εμφάνιση είναι να φορέσετε ένα λευκό τζιν με μπλουζάκι και καμπαρντίνα. Η καμπαρντίνα είναι από τα αγαπημένα μας πανωφόρια για κάθε εποχή, ειδικά για τους φθινοπωρινούς μήνες. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το look με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή mules.

Συνδυάστε με ένα πουλόβερ

Πουλόβερ από κασμίρ ή oversized πουλόβερ, ό,τι κι αν επιλέξετε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε το λευκό σας τζιν παντελόνι να δείχνει υπέροχο το φθινόπωρο είναι να το συνδυάσετε με ένα ζεστό και cozy πουλόβερ.

Στιλ με φθινοπωρινά χρώματα

Το λευκό συνδυάζεται καλά με οποιοδήποτε χρώμα, αλλά για να κάνετε το λευκό τζιν σας να δείχνει υπέροχο για το φθινόπωρο, δώστε στιλ σε αυτή την εμφάνιση με πλούσια φθινοπωρινά χρώματα όπως μωβ, πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο.

5 Τρόποι για να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι σαν Γαλλίδα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζιζέλ: Δημοπρατεί φόρεμα της σε γκαλά για 48.000 δολάρια

HerNews ka

Ανοιξιάτικα εσώρουχα: Η συλλογή με ρομαντική διάθεση που θα λατρέψεις!

HerNewskl

Το εξαιρετικό party της Longchamp At The Races στον ιππόδρομο De ParisLongchamp

HerNews ka