HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι καλύτερες και πιο πρωτότυπες ιδέες για βρώσιμες μπομπονιέρες!

Εάν δεν είστε σίγουροι ποιες πρέπει να είναι οι μπομπονιέρες του γάμου σας , σκεφτείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους μια νόστιμη λιχουδιά για να τους ευχαριστήσετε που παρευρέθηκαν στη σημαντική σας ημέρα. 

Όχι μόνο μπορούν να είναι (κυριολεκτικά) γλυκές, οι βρώσιμες μπομπονιέρες γάμου είναι το τέλειο μέρος για να προσθέσετε την εξατομικευμένη σας σφραγίδα στη μεγάλη μέρα. Μπορείτε να δώσετε στους καλεσμένους ένα σνακ, να έχετε κατά παραγγελία ζαχαρωτά με το μονόγραμμά σας ή να προσφέρετε μια γεύση από μια από τις αγαπημένες σας λιχουδιές.

 Σας προσφέρουν επίσης την ευκαιρία να αναδείξετε την τοποθεσία του γάμου σας. Εάν ο προορισμός σας είναι γνωστός για το άφθονο γλυκό του μέλι ή είναι πρακτικά συνώνυμος με ένα παραδοσιακό πιάτο, σκεφτείτε να δώσετε στους φίλους και την οικογένειά σας αυτές τις τοπικές λιχουδιές. 

Επιπλέον, οι βρώσιμες μπομπονιέρες γάμου είναι συχνά πιο οικονομικές από τα δώρα, όπως κορνίζες ή στολίδια, ώστε εσείς και ο προϋπολογισμός σας να αισθάνεστε καλά όταν διαλέξετε μια νόστιμη μπομπονιέρα για το γάμο σας.

1. Γρανίτες

Μπορούμε να φανταστούμε τους καλεσμένους να απολαμβάνουν αυτή τη λιχουδιά σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Προσαρμόστε τις γρανίτες με εξατομικευμένες ετικέτες και επιλέξτε μια γεύση (και χρώμα) που ταιριάζει με το θέμα του γάμου σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το κάνετε κοκτέιλ παγώνοντας σαμπάνια ή ροζέ κρασί.

2. Μέλι σε βαζάκι

Το να προσφέρετε στους καλεσμένους σας ένα βαζάκι μέλι όμορφα στολισμένο είναι κυριολεκτικά μια γλυκιά ιδέα για τις μπομπονιέρες του γάμου σας. Μπορείτε (ή μάλλον είναι απαραίτητο) να έχετε μια ετικέτα που να γράφει πάνω τα ονόματά σας και την ημερομηνία.

3. Φρέσκα φρούτα

Το πιο ιδανικό κέρασμα καθώς σίγουρα ανάμεσα στους καλεσμένους θα βρίσκονται και παιδιά, οπότε εκτός από πρωτότυπο είναι και υγιεινό σνακ. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας, ή φτιάξτε μια μίνι φρουτοσαλάτα.

4. Κόκκοι καφέ

Οι λάτρεις του καφέ μπορεί να σερβίρουν τα αγαπημένα τους χαρμάνια στο γάμο τους, αλλά μπορούν επίσης να δώσουν μερικά στους καλεσμένους να τα πάρουν και στο σπίτι. 

5. Φτιάξτε ένα Candy Bar

Τα candy bar μπορούν να είναι ένα δημοφιλές στοιχείο στο γάμο σας. Επιστροφή στην παιδική σας ηλικία και αφήστε τους επισκέπτες να συσκευάσουν τις αγαπημένες τους λιχουδιές για να τις απολαύσουν στο δρόμο για το σπίτι ή τη δεξίωση.

6. Μίνι μπουκάλια σαμπάνιας

Τίποτα δεν είναι περισσότερο συνυφασμένο με μια γιορτή όπως ένα αφρώδη μπουκάλι σαμπάνιας . Δέστε μια κορδέλα σε κάθε μπουκάλι ή παραγγείλετε προσαρμοσμένες ετικέτες με αυτοκόλλητα για να το κάνετε πιο όμορφο.

7. Φρεσκοψημένο ποπ κορν

Δώστε στους επισκέπτες μια εξατομικευμένη χάρτινη σακούλα γεμάτη φρεσκοψημένα ποπ κορν για σνακ κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους προς το σπίτι ή στο after party σας . Μπορείτε επίσης να πάτε γκουρμέ και να προσφέρετε πιο έξτρα επιλογές όπως ποπ κορν με καραμέλα.

Τι να κάνετε αν βρέχει την ημέρα του γάμου σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι 3 καλύτερες χρωματικές παλέτες για έναν γάμο του Οκτωβρίου

Her News

Νυφικό πέπλο: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το πως θα το φορέσετε

Her News

Tips για τα τέλεια νυφικά εσώρουχα!

Her News