HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Καρβέλα: «Είμαι εντελώς ατάλαντη στην υποκριτική. Δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό»

Η Σοφία Καρβέλα πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης 30/5 ένα πάρτι για την παρουσίαση της νέας της συλλογής με μαγιό Sofia Karvela X MEYIA σε γνωστό μαγαζί της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το παρών έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της και φυσικά, οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας.

Μιλώντας στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών η Σοφία Καρβέλα απάντησε για το αν θα ήθελε να κάνει τηλεόραση ενώ σχολίασε και τις ικανότητες της στην υποκριτική.

Αρχικά  η Σοφία Καρβέλα δήλωσε: «Δεν είχα καμία ιδέα να κάνω μαγιό. Δεν είμαι ένα κορίτσι που πάει πολλές διακοπές, δεν είμαι πολύ beach baby είμαι city girl. Μόνο με μόδα ασχολούμαι! Θες να γίνω ξανά ηθοποιός μήπως; Δεν είπα ότι δεν το έχω με την υποκριτική, είπα ότι είμαι τελείως ατάλαντη. Να είμαστε σωστοί, δεν χρειάζεται ευγένεια σε κάτι που είναι αληθινό. Το πήρα αλλιώς με το που κατάλαβα ότι δεν έβγαινε.

Δεν κάνω μόδα τηλεόρασης στην Αμερική, κάνω μόδα μόδα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω κανέναν. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και το σέβομαι. Δεν μου αρέσει να κρίνω κανέναν. Μόνο τον εαυτό μου κρίνω. Δεν θέλω να κάνω τηλεόραση».

«Κανείς από τους γονείς μου δεν μου έδωσαν συμβουλές, η μία είναι τραγουδίστρια. Μόνο support από εκείνους. Φυσικά και η Άννα Βίσση φοράει δημιουργίες μου, θέλει δεν θέλει», δήλωσε τέλος η Σοφία Καρβέλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγρίνιο: Επτά χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 29χρονο ποδοσφαιριστή για ασέλγεια στο 4χρονο αγόρι

HerNews ka

Θέμης Αδαμαντίδης για Βαρβάρα Κίρκη: «Στις σχέσεις συμβαίνουν κι αυτά που είχαν συμβεί»

Her News

Έλενα Γαλύφα: «Πουλάει πολύ η Ηλιάνα για αυτό διάλεξαν εκείνη για το “My Style Rocks” και όχι εμένα»

HerNews ka