HerNews.gr
Beauty

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής του self-tan

Το self-tan είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια χρυσαφένια λάμψη χωρίς να ανησυχείτε για τη γήρανση και τις αρνητικές επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα σας. Τα προϊόντα αυτο-μαυρίσματος είναι ασφαλή και οικονομικά. Αξίζει να μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε, γι’ αυτό μιλήσαμε με τους ειδικούς. 

Προετοιμάστε το δέρμα σας

Ανεξάρτητα από το προϊόν, μπορεί να εμφανιστούν γραμμές εάν το δέρμα δεν είναι λείο. Είναι οπότε σημαντικό να κάνετε απολέπιση πριν από την χρήση του self-tan. Έτσι θα μπορέσει να απορροφηθεί σωστά. Το ξύρισμα είναι επίσης μια μορφή απολέπισης και μπορεί να γίνει αμέσως πριν το μαύρισμα. Η αποτρίχωση με κερί πρέπει να γίνεται 24 ώρες πριν για να μην προκληθεί κάποιος ερεθισμός. Θυμηθείτε, το δέρμα σας πρέπει να είναι τελείως στεγνό για να απορροφήσει το προϊόν.

Χρησιμοποιήστε ένα γάντι

Να εφαρμόζετε πάντα το self-tan με γάντι για ομοιόμορφη εφαρμογή. Παράλληλα θα αποφύγετε να λερώσετε τα χέρια και τις παλάμες σας, που είναι πιο επιρρεπή στο χρώμα του self-tan. Χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα, για να καλύψετε πλήρως όλο το δέρμα. Οι κηλίδες εμφανίζονται γενικά όταν χάνονται περιοχές. Κατά την εφαρμογή, κάντε μικρές, κυκλικές κινήσεις και μην τρίβετε έντονα το δέρμα σας.

Αφού ολοκληρώσετε την εφαρμογή του προϊόντος, περάστε τα γόνατα, τους καρπούς, τους αγκώνες, τα πόδια και τους αστραγάλους σας με μια ελαφρώς υγρή χαρτοπετσέτα για να μαζέψετε το υπερβολικό χρώμα και να εξαλείψετε τις ανομοιομορφίες.

Επιλέξτε πιο ανοιχτό χρώμα στο πρόσωπο

Επειδή το πρόσωπό σας εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, θα είναι φυσικά πιο σκούρο. Χρησιμοποιήστε ένα μαυριστικό προσώπου, που παρέχει διακριτικό χρώμα. Είναι καλό επίσης να λειτουργεί και ως ενυδατική κρέμα προσώπου με ενσωματωμένα πεπτίδια. Θέλετε επίσης μια πιο ελαφριά φόρμουλα αν σκοπεύετε να βάλετε το μαυριστικό κάτω από αντηλιακό και προϊόντα μακιγιάζ.

Κάντε το χρώμα να διαρκεί

Το αυτο-μαυριστικό διαρκεί συνήθως μόνο λίγες μέρες. Αν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του πρέπει να ενυδατώνετε καθημερινά την επιδερμίδα σας. Επίσης, κάντε μια ελαφριά απολέπιση περίπου τρεις ημέρες μετά την εφαρμογή του self-tan,  για να διασφαλίσετε ότι το χρώμα σας ξεθωριάζει ομοιόμορφα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Glazed Tips: Η παραλλαγή του glazed donut manicure για τη νέα σεζόν!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Έκανε το χτένισμα που μας θυμίζει τη Barbie

HerNewskl

Bakuchiol: Το summer- skincare αντιγηραντικό συστατικό- Iδανικό και για ευαίσθητες επιδερμίδες

HerNewskl