HerNews.gr
Beauty

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το μανικιούρ της Hailey Bieber!

Το μανικιούρ με τα αμυγδαλωτά νύχια και τη φρέσκια απόχρωση του Tiffany’s Blue έχει γίνει μια αγαπημένη επιλογή της Hailey Bieber και τώρα και της Φαίης Σκορδά.

Αυτό το σχήμα νυχιών, με το μήκος που φτάνει έως τα 2 εκατοστά και τις ελαφρώς pointed άκρες, δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη και μοντέρνα εμφάνιση.

Το κλειδί για να πετύχετε αυτό το σχήμα νυχιών είναι να ελέγξετε ότι οι δύο πλευρές του νυχιού ξεκινούν από το ίδιο ύψος και να διορθώσετε τυχόν ανομοιομορφίες. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μήκος των νυχιών σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, κάνοντάς τα ακόμα πιο κοντά αν επιθυμείτε.

Αυτό το σχήμα νυχιών είναι πολύ ευέλικτο και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σε κάθε στυλ. Μπορείτε να προσθέσετε μια τελική πινελιά στη μύτη του κάθε νυχιού, δημιουργώντας ένα U σχήμα ή ένα πιο μυτερό σχήμα, αν το επιθυμείτε.

Φαίη Σκορδά: Υιοθέτησε το μανικιούρ της Hailey Bieber!

Ακολουθώντας αυτή την τάση μανικιούρ, μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά μοναδικότητας και στυλ στην εμφάνισή σας. Το Tiffany’s Blue χρώμα θα προσθέσει μια δόση φρεσκάδας και λάμψης στα νύχια σας, δίνοντάς σας έναν ξεχωριστό και μοντέρνο χαρακτήρα.

Για να πετύχετε αυτό το μανικιούρ, μπορείτε να ακολουθήσετε μια απλή διαδικασία. Καθαρίστε και περιποιηθείτε τα νύχια σας κανονικά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε ένα βάση νυχιών για να προστατέψετε τα νύχια σας και να δημιουργήσετε μια ομαλή επιφάνεια. Σ

τη συνέχεια, βάψτε τα νύχια σας με ένα Tiffany’s Blue βερνίκι νυχιών, κάνοντας προσεκτικές κινήσεις για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει πλήρως και στη συνέχεια εφαρμόστε ένα προστατευτικό top coat για να διατηρήσετε το μανικιούρ σας προστατευμένο και μεγαλύτερης διάρκειας.

Αυτό το μανικιούρ θα προσθέσει έναν αέρα κομψότητας και πρωτοτυπίας στην εμφάνισή σας. Μπορείτε να το φορέσετε σε καθημερινές περιστάσεις ή σε ειδικές εκδηλώσεις.

 Φαίη Σκορδά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κολλαγόνο: 5 τρόποι για να αυξήσετε τα αποθέματά του στο δέρμα σας

HerNews ka

Καστορέλαιο: Τελικά επιμηκύνει τις βλεφαρίδες σας;

HerNewskl

Ο οίκος Killan Paris γιορτάζει τα 15 χρόνια με ένα φαντασμαγορικό event και μοναδικούς καλεσμένους!

HerNewskl