HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

21 χρόνια χωρίς την Μαλβίνα Κάραλη – Φίλοι και συνεργάτες θυμούνται τη δημοσιογράφο μέσα από τις αφηγήσεις τους

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Ιουνίου 2002 όταν η Μαλβίνα Κάραλη έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Το πραγματικό της όνομα ήταν Μαρία – Ελένη Σακκά, ωστόσο η ίδια έμεινε στη συνείδηση των τηλεθεατών και των αναγνωστών ως Μαλβίνα Κάραλη.

Η Μαλβίνα Κάραλη υπήρξε αρθρογράφος, συγγραφέας, σεναριογράφος και παρουσιάστρια σατυρικών δελτίων ειδήσεων, αποτυπώνοντας το σπουδαίο της ταλέντο μέσα από την αιρετική της γραφή και τις κοφτερές της ατάκες που άφησαν εποχή.

21 χρόνια μετά το θάνατο της δημοσιογράφου φίλοι και συνεργάτες θυμούνται τη Μαλβίνα Κάραλη μέσα από τις αφηγήσεις τους. «Νομίζω ότι την ήξερα από πάντα», είπε στο «Πάμε Δανάη!» η Νανά Παλαιτσάκη και τόνισε πως ήταν απρόβλεπτη και εξαιρετική φίλη ταυτόχρονα, ενώ η Άννα Ανδριανού τη χαρακτήρισε ως ένα ζωντανό και γενναιόδωρο πλάσμα.

«Παρέμβαινε στις ζωές μας με όποιο ρόλο διάλεγε εκείνη κάθε φορά», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ η Άννα Ανδριανού αναφέρθηκε στο χιούμορ της: «Είχε απίστευτο χιούμορ, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις γελούσαμε τρελά».

«Δεν σε χωνεύω γιατί…»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης θυμάται την Μαλβίνα Κάραλη ως «θεωρητικώς ερωτιάρα», εξηγώντας πως πρώτα τα σκεφτόταν και μετά τα έκανε.

«Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως πήγε σε μοναστήρι να με τάξει για να βρω άντρα που μου αξίζει. Μου είχε πει “δεν σε χωνεύω, γιατί εσένα σου κάνουν πρόταση γάμου, ενώ έμενα δεν μου έκανε κανένας”», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν για τη γενναιοδωρία της Μαλβίνας Κάραλη, με την Άννα Ανδριανού να αποκαλύπτει πως όταν έκανε τις «Επιθυμίες» της έστειλε όλη της την γκαρνταρόμπα για να ντύνεται.

Η μάχη με τον καρκίνο

«Ήταν σκληρή επαναστάτρια και γούσταρε πολύ τη ζωή», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενώ η Άννα Ανδριανού μίλησε για τη μάχη που έδωσε η Μαλβίνα Κάραλη με τον καρκίνο.

«Όταν έμαθα ότι αρρώστησε έμεινα ξερή, γιατί ήξερα ότι φοβόταν πολύ, ειδικά αυτή την αρρώστια. Εάν έβγαζε κάποιο σπυράκι με έπαιρνε πανικόβλητη στις 3 τη νύχτα ρωτώντας με αν είναι κάτι κακό. Εξαιτίας του πανικού της για τους γιατρούς δεν έκανε την πρόληψη που έπρεπε να κάνει», είπε και συμπλήρωσε:

«Όταν την ρώτησα γιατί δεν μου είπε ότι αρρώστησε, μου απάντησε “μία ζωή σου έλεγα πως ότι συμβαίνει σε εμένα θα συμβεί και σε εσένα, τι να σου πω;”».

Τον φόβο της για τους γιατρούς θυμάται και η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία σχολίασε πως έπρεπε να γίνει ολόκληρη εκστρατεία για να επισκεφτεί κάποιον γιατρό.

«Ήταν μία υπέροχη προσωπικότητα», είπε η Νανά Παλαιτσάκη, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να την χαρακτηρίζει ως «μία τρομερή performer της ζωής». Ο θάνατος της Μαλβίνας Κάραλη άφησε πίσω του ένα μεγάλο κενό στους φίλους της, με την Άννα Ανδριανού να τονίζει πως τη βλέπει ακόμα στον ύπνο της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παντελής Τουτουντζής: “Όταν επιστρέφουμε σπίτι αφήνουμε τα κινητά μας”

Her News

Κλέλια Ανδριολάτου: Ο τραυματισμός που την ταλαιπωρεί και το Maestro

Her News

Νίκος Κουρκούλης: «Η Κέλλυ Κελεκίδου θα επιστρέψει όπως της αξίζει και πρέπει»

HerNews ka