HerNews.gr
Beauty

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το αγαπημένο μας pammy updo!

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει την αγάπη της για τα updos. Από το παρελθόν, τη θυμόμαστε με εντυπωσιακούς κότσους που αποτελούσαν ένα κομψό και πολύ μεγαλοπρεπές χτένισμα.

Ελένη Μενεγάκη-hernews

Τα τελευταία χρόνια, όμως, την έχουμε συνηθίσει με πιο natural hair looks, και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην την δούμε με το pammy updo.

Ας κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στην ομορφιά και ας θυμηθούμε τις εποχές της εκθαμβωτικής Πάμελα Άντερσον. Ήταν η bombshell που όλες οι γυναίκες θαύμαζαν και το στυλ της αποτελούσε πηγή έμπνευσης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της χτενίσματος ήταν το pammy updo.

Πρόκειται για έναν αβίαστο κότσο με τουφάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο και δημιουργούν ένα αυτοσχέδιο πλαίσιο που προσδίδει ένα αβίαστο σεξαπίλ. Αυτό το trend στα χτενίσματα επέστρεψε με όλη τη φρενίτιδα των 90s που επικρατεί αυτή την περίοδο.

Φυσικά, οι Ελληνίδες δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν, με πρώτη την Δούκισσα Νομικού και τώρα και την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μια φωτογραφία στα social media δείχνοντας το νέο της χτένισμα, το οποίο πραγματικά την κολακεύει. Οι λαμπερές τουφεκιές και ο αβίαστος κότσος της προσδίδουν μια αίσθηση κομψότητας και σέξι εμφάνισης.

Οι Έλληνες hair stylists αναφέρουν ότι το pammy updo είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις και είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε κάθε πρόσωπο.

Είναι ένας τρόπος να δώσετε έναν αέρα παιχνιδιάρικης κομψότητας στην εμφάνισή σας και να ξεχωρίσετε με ένα μοναδικό στυλ.

Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε και εσείς αυτό το χτένισμα, μπορείτε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία hairstylist. Αυτός θα μπορέσει να δημιουργήσει το pammy updo και να το προσαρμόσει στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Μπορείτε να το φορέσετε σε καθημερινές εμφανίσεις ή ακόμη και σε επίσημες περιστάσεις.

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το πιο βολικό παντελόνι της άνοιξης

Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Beaded braids: Aυτό είναι το must-have χτένισμα του καλοκαιριου

HerNewskl

Skincare: Οι συνδυασμοί συστατικών που πρέπει να αποφύγετε το φθινόπωρο

HerNewskl

Jennifer Lopez: To αγαπημένο μας skincare συστατικό βρίσκεται σε όλες τις κούζινες!

HerNewskl