HerNews.gr
Beauty

Fruit manicure: Η νέα τάση για τα νύχια

Ένα από τα βασικά trends του φετινού καλοκαιριού είναι το fruit manicure. Αυτό το διασκεδαστικό, χαριτωμένο και λαμπερό στιλ αντανακλά τη χαρά και τη φρεσκάδα της καυτής περιόδου, ιδανικό για κάθε περίσταση, από διακοπές στην παραλία μέχρι βραδινά party που θα είστε καλεσμένες.

Η χρήση των φωτεινών χρωμάτων μπορεί να προσθέσει πολλή γοητεία στα νύχια σας αυτή την καλοκαιρινή σεζόν και σίγουρα θα ανανεώσει την εμφάνισή σας. Ένα ακόμη υπέροχο πράγμα με το fruit manicure είναι ότι μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιού. 

Δείτε μερικά από τα καλύτερα φρουτώδη νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε μόνες σας αυτό το καλοκαίρι ή ζητήστε το αγαπημένο σας σχέδιο την επόμενη φορά που θα πάτε για μανικιούρ.

Pineapple nails

Ο ανανάς είναι από τα πιο καλοκαιρινά φρούτα. Δημιουργήστε ένα φωτεινό και πρωτότυπο μανικιούρ χρησιμοποιώντας μοτίβα ανανά. Εφαρμόστε κίτρινο βερνίκι νυχιών και προσθέστε ένα σχέδιο πράσινου φύλλου ανανά. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μικρές πινελιές με τη μορφή κομματιών ανανά.

Fruit manicure με μούρα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για ώριμα και ζουμερά μούρα. Δημιουργήστε ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από μούρα όπως φράουλες, σμέουρα ή βατόμουρα. Εφαρμόστε έντονο κόκκινο βερνίκι νυχιών και προσθέστε μαύρες κουκκίδες για ένα άκρως καλοκαιρινό σχέδιο στα νύχια σας. Αυτό το μανικιούρ θα συμπληρώσει τέλεια το καλοκαιρινό σας look και θα τονίσει το πάθος σας για τα γλυκά φρούτα.

Lemon nails

Τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι είναι σύμβολα του καλοκαιριού και της φρεσκάδας. Δημιουργήστε ένα fruit manicure εμπνευσμένο από εσπεριδοειδή χρησιμοποιώντας ζωηρά κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα. Μπορείτε να προσθέσετε μικρές πινελιές με τη μορφή κομματιών εσπεριδοειδών. Αυτό το μανικιούρ θα δώσει στα νύχια σας μια φρέσκια και ζωντανή όψη.

Tropical nails

Δημιουργείστε ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από τροπικά φρούτα όπως μάνγκο ή παπάγια. Χρησιμοποιήστε φωτεινές και ζουμερές αποχρώσεις για την εφαρμογή βερνικιού νυχιών. Αυτό το μανικιούρ είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Τα 3 καλύτερα χτενίσματα με πλεξούδες που έχει κάνει ποτέ

HerNewskl

Vanilla Nails: To νέο trend που αμέσως λάτρεψε η Kylie Jenner!

HerNewskl

Ghost layers: Το κούρεμα που θα σας ανανεώσει χωρίς να περιορίσετε το μήκος των μαλλιών σας

HerNewskl