HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Να έχεις κλείσει το αποκλειστικό σου & να έρχεται ο άλλος και να σου λέει “όχι φίλε, θα το έχω κι εγώ”»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 8/6 το περιστατικό που σημειώθηκε με τον Γρηγόρη Μπάκα την ώρα που η Μένια Κούκου από την εκπομπή “Super Κατερίνα” έπαιρνε συνέντευξη από τη Μαρία Σολωμού.

Ειδικότερα, την ώρα που η Μένια Κούκου έπαιρνε συνέντευξη από τη Μαρία Σολωμού, ο Γρηγόρης Μπάκας από την εκπομπή “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1, άνοιξε το κινητό του και ξεκίνησε να τραβάει και εκείνος, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της Κατερίνας Καινούργιου.

Όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Ποιος έχει πάει να κάψει το αποκλειστικό της “Super Κατερίνα” με το κινητό; Ο Μπάκας; Γεια σου ρε Μπάκα! Να έχεις κλείσει εσύ το αποκλειστικό σου και να έρχεται ο άλλος και να σου λέει “όχι φίλε, θα το έχω κι εγώ”», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και συνέχισε λέγοντας: «Πέρα από την πλάκα, επειδή οι εκπομπές χρησιμοποιούμε τηλεοπτικά συνεργεία, κι έτσι έχουν δουλειά και οι συνάδελφοι και οι τεχνικοί μας. Άκουσα και το σχόλιο της Κατερίνας και είχε δίκιο σε αυτό. Εντάξει, αν τύχει κι έχεις ένα σούπερ αποκλειστικό θέμα που εκείνη την ώρα δεν έχεις τηλεοπτικό συνεργείο, θα βγάλεις και θα το τραβήξεις.

Αλλά σε αυτά τα θέματα, τα κοινής λήψης, συνήθως έχουμε την κάμερά μας, τον ηχολήπτη μας, τον οπερατέρ κλπ. Όφειλα να το πω γιατί άμα είναι να το γυρίσουμε όλοι στο κινητό και να τραβάμε βίντεο και συνεντεύξεις, θα τους χαιρετήσουμε τους τεχνικούς μας», πρόσθεσε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δύσκολα μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις που έγιναν από τον ΣΥΡΙΖΑ μεθοδευμένα στη Μαρέβα»

HerNews ka

Παύλος Χαϊκάλης για την αστρολογική πρόβλεψη του Ηλία Μίχου: «Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα»

HerNews ka

Νίκος Φλωρινίωτης για τη μάχη με τον καρκίνο: «Πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά»

HerNews ka