HerNews.gr
Beauty

Αυτό το Viral TikTok Trend αφήνει τα μαλλιά λαμπερά με 2 μόνο φυσικά συστατικά

Μια παραδοσιακή θεραπεία μαλλιών DIY βρήκε ανανεωμένη δημοτικότητα στο Tiktok , σημειώνοντας 5,6 δισεκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. 

Γνωστή ως «νερό δεντρολίβανου», η θεραπεία με έγχυση βοτάνων μπορεί να μαγειρευτεί σε μια οικιακή κουζίνα χρησιμοποιώντας μόνο νερό και δεντρολίβανο και να εφαρμοστεί στα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής ως καθημερινή θεραπεία.

 Με την τάση περιποίησης μαλλιών να κερδίζει γρήγορα έλξη σε όλο το Tiktok, τα οφέλη από το νερό δεντρολίβανου περιλαμβάνουν άμεση λάμψη, βελτιωμένη ανάπτυξη και δύναμη μαλλιών και ενυδάτωση του τριχωτού της κεφαλής. Όντας φυσικά αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά, τα προϊόντα με έγχυση δεντρολίβανου μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πιτυρίδα και το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

@jessicakahawaty Not gatekeeping this one 🍃 I’ve been doing this for a few months (on and off when i remember) and loving how my hair feels. The best part is you can style your hair normally afterwards! #Rosemary #Rosemarywater ♬ Cornfield Chase – Hans Zimmer

Το 2013, το δεντρολίβανο αναγνωρίστηκε ως πιθανή επιλογή για όσους πάσχουν από αλωπεκία, με το φυσικό έλαιο που αποδείχθηκε σε εργαστηριακές δοκιμές ότι είναι διεγερτικό των τριχοθυλακίων, βοηθώντας στην ανάπτυξη νέων μαλλιών.

Πώς να φτιάξετε νερό δεντρολίβανου για τα μαλλιά

Υλικά
5 φλιτζάνια νερό
5 κομμάτια φρέσκο ​​δεντρολίβανο

Εκτέλεση
Ρίχνουμε το νερό σε μια μικρή κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει μια βράση στο μάτι της κουζίνας.
Προσθέστε το δεντρολίβανο και σιγοβράστε για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει στο μάτι της κουζίνας, πριν πετάξουμε το δεντρολίβανο.
Ρίξτε το υγρό σε ένα αποστειρωμένο μπουκάλι ψεκασμού και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 10 ημέρες.
Ψεκάστε απευθείας στις ρίζες και τα μήκη των μαλλιών καθημερινά, κάνοντας μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και βουρτσίζοντας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tomato girl: Η τάση που ήρθε να αντικαταστήσει το strawberry makeup

HerNewskl

Πώς να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πετσέτα σαν επαγγελματίας

HerNews ka

Ακμή: Με αυτούς τους τρόπους θα την καταπολεμήσετε τον χειμώνα

HerNewskl