HerNews.gr
Beauty

Πώς να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πετσέτα σαν επαγγελματίας

Το να χρησιμοποιείτε συνεχώς πιστολάκι μαλλιών μπορεί να μην είναι η πιο υγιεινή επιλογή (σκεφτείτε: ζημιά από τη θερμότητα , ξηρότητα και σπασμένες άκρες ). Ευτυχώς, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως το στέγνωμα με πετσέτα και μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στη ρουτίνα σας όταν θέλετε να πάτε χωρίς θερμότητα.

Το στέγνωμα με πετσέτα είναι τόσο δημοφιλές λόγω των πλεονεκτημάτων για την υγεία των μαλλιών και, ας είμαστε αληθινοί, είναι ιδανικό για άτομα που είναι πάντα εν κινήσει. Ακόμη είναι ασφαλές για όλους τους τύπους μαλλιών και η πετσέτα είναι η καλύτερη επιλογή για να αφαιρέσετε την υπερβολική υγρασία.

Τα οφέλη του στεγνώματος μαλλιών με πετσέτα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα όταν πρόκειται για το στέγνωμα μαλλιών με πετσέτα, με το πιο προφανές να είναι ότι είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από άλλες μεθόδους επειδή δεν περιλαμβάνει θερμότητα. Η απομάκρυνση του νερού από τα μαλλιά σας είναι ευεργετικό για έναν άλλο σημαντικό λόγο: Το στέγνωμα με πετσέτα αφαιρεί την υπερβολική υγρασία από τα μαλλιά σας, κάτι που είναι κρίσιμο γιατί όταν είναι βρεγμένα, είναι σε λεπτή κατάσταση.

Για άτομα που έχουν σγουρά μαλλιά , υπάρχει ένα πρόσθετο όφελος στην αφαίρεση της υπερβολικής υγρασίας από τα μαλλιά μετά την εφαρμογή του προϊόντος σας. Προστατεύει τα μαλλιά από τη ζημιά από τη θερμότητα, επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος και μειώνει το φριζάρισμα.

Θα χρειαστεί να διαλέξετε μια πετσέτα από μικροΐνες. Η απαλή υφή είναι υπέροχη γιατί δεν αντιδρά με τις ίνες των μαλλιών σας, επομένως θα ελαχιστοποιήσει το φριζάρισμα και θα αφαιρέσει αρκετό νερό.

Αν δεν έχετε πετσέτα μικροϊνών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό μπλουζάκι γιατί είναι αρκετά μαλακό και θα αφαιρέσει τη σωστή ποσότητα υγρασίας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρέμα BB: Αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Her News

Highlighter: Το νέο hack για ακόμη πιο λαμπερές εμφανίσεις την άνοιξη

HerNewskl

Κι όμως γίνεται να καούν τα χείλη μας από τον ήλιο – Δείτε πως να το αντιμετωπίσετε

HerNews ka