HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Σπύρο Δημητρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη βρέθηκε καλεσμένη στο “Στούντιο 4” όπου μίλησε για την οικογένειά της, την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για τον χωρισμό της με τον Σπύρο Δημητρίου.

Για πρώτη φορά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, μετά τις αλεπάλληλες ερωτήσεις που δέχεται η ίδια αλλά και ο πατέρας της, μιλά για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της.

«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής.

Μέσα  από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο», δήλωσε στο τέλος η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Έτσι αντέδρασε η Άννα Βίσση όταν της πρότεινα να πάρουν στο πρόγραμμα την Δέσποινα Βανδή

Her News

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα πως θα ήμουν ψύχραιμη με τον θάνατό του αλλά…»

HerNews ka

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ Μάλφα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Her News