HerNews.gr
Μόδα

Αυτά είναι τα χρώματα μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2023 που είναι τάση

Με κάθε νέα ιδέα που μπαίνει στις γκαρνταρόμπες μας, υπάρχουν φυσικά κάποιες που θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες και σταδιακά θα ανοίξουν τη θέση τους για αυτά τα χρώματα μόδας για την άνοιξη καλοκαίρι 2023.

Οι περισσότεροι εγκαταλείπουμε στην πραγματικότητα το total black – το οποίο για δεκαετίες θεωρείται το σωτήριο ζωής των εμφανίσεων της εβδομάδας μόδας – υπέρ άλλων ουδέτερων αποχρώσεων όπως καμηλό, nude και λευκό.

Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε: μετά την πρώτη στιγμή αποπροσανατολισμού, θα ανακαλύψετε έναν πολύχρωμο τρόπο, έτοιμο να δώσει χαρακτήρα στις καθημερινές σας εμφανίσεις. Μια νέα γκαρνταρόμπα σας περιμένει για τη νέα σεζόν και ξεκινά από αυτά τα χρώματα.

1# Pearl Grey

Μια λεπτή απόχρωση του γκρι θα είναι τέλεια για τα καλοκαιρινά βράδια: για να φορεθεί με μακριά φορέματα, ακόμα και πολύ ανοιχτόχρωμα, και με παντελόνες. Η πραγματική εναλλακτική στο total black.

#2 Nude

Αυτή είναι η πραγματική καινοτομία του 2023: οι επιδείξεις μόδας έχουν καθαρίσει το nude, μετατρέποντας σε ένα εκλεπτυσμένο ουδέτερο χρώμα από όλες τις απόψεις. Δοκιμάστε το και σε total look εκδοχή αντί για καμηλό (πιο κατάλληλο για τη χειμερινή περίοδο), για να καταπλήξετε.

#3 Ροδακινί

Μια πολύ γλυκιά απόχρωση του ροζ για να φορεθεί σε σέξι outfits που χαρακτηρίζεται από διάφανα υφάσματα, ενώ η full εκδοχή του θα είναι κατάλληλη για την εποχή του γάμου. Ένα χρώμα τόσο γλυκό όσο και φρέσκο ​​που συνοδεύει το ροζ και το λιλά.

#4 Κίτρινο του βουτύρου

Ένα ιδιαίτερο κίτρινο. Συνδυάζεται με κρεμώδες λευκό και φασκόμηλο, όπως φαίνεται για την άνοιξη του καλοκαιριού 2023.

#5 Baby blue

Μια φρέσκια απόχρωση που έχει γεύση καλοκαιριού, το μπλε είναι σίγουρα αγαπημένη απόχρωση για την άνοιξη-καλοκαίρι και το 2023 θα πρωταγωνιστεί στο total look ή σε συνδυασμό με το nude. Εκλεπτυσμένη και κομψή είναι η νέα παραλλαγή του θέματος όσον αφορά τα θηλυκά σύνολα.

#6 Μπλε Avatar

Με την επιστροφή του Avatar στους κινηματογράφους, η μόδα έχει επίσης καταγράψει αυτή την τάση στις πασαρέλες: το μπλε είναι φωτεινό, σχεδόν ηλεκτρικό και τα ρούχα φαίνονται να προσδοκούν το μέλλον. Όλα πολύ ψηφιακά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Julia Fox: Ποζάρει σχεδόν γυμνή στην εκδήλωση του NYFW

HerNews ka

Cannes 2021 | Οι εμφανίσεις των celebrities στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ

Her News b

Jacquemus: Το σόου του στις Βερσαλλίες έκανε το ντεμπούτο του μια νέα συλλογή εμπνευσμένη από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

HerNews ka