HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Γεωργιάδης: «Θα ήθελα να επιστρέψουν τηλεοπτικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Μαλέσκου»

Ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε τον απολογισμό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Νίκος Γεωργιάδης τόνισε στο «MEGA Καλημέρα» πως η φετινή χρονιά ήταν πολύ διδακτική για εκείνον, ενώ ανέφερε πως το «Πρωινό Μας» μάλλον θα τελειώσει στις 14 Ιουλίου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αλλάξει η ώρα της εκπομπής: «Δεν μου έχει πει κανένας επίσημα για την αλλαγή ώρας της εκπομπής. Πιστεύω ότι θα αποδώσει. Για να δέχτηκε η Φαίη Σκορδά την αλλαγή ώρας από το κανάλι σημαίνει ότι το συζήτησαν και κατέληξαν ότι είναι καλύτερο», δήλωσε.

Ο ίδιος είναι θετικός να συνεχίσει στο πάνελ της εκπομπής, ωστόσο προτεραιότητά του είναι το περιοδικό και το site στο οποίο εργάζεται.

«Τρεις οι επικρατέστερες συμπαρουσιάστριες του Γιώργου Λιάγκα: Βάλια Χατζηθεοδώρου, Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγελία Αραβανή. Έχει αποκλειστεί η παναγιωταρου. Ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε από πέρυσι την Αραβανή γιατί έχουν φιλικές σχέσεις. Το κανάλι επέλεξε την Δούκισσα Νομικού, ο Λιάγκας δεν είχε κάτι προσωπικό με τη Δούκισσα», σχολίασε για το μέλλον της εκπομπής «Πρωινό» και στη συνέχεια δήλωσε:

«Η Μαρία Κορινθίου δεν είχε πρόβλημα με το Λιάγκα, είχε θέματα με την ώρα που έβγαινε, με το ρόλο της περιοριζόταν. Όταν κάνεις μία συμφωνία να βγαίνεις συγκεκριμένη ώρα και βγαίνεις 45 λεπτά μετά, δεν είσαι χαρούμενος».

Ανάμεσα στις παρουσίες που θα ήθελε να δει να επιστρέφουν τηλεοπτικά είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου μετά τον ερχομό της κόρης της θα έχει γλυκάνει. Κκαι πριν ήταν γλυκός άνθρωπος, αλλά δεν το έβγαζε στη τηλεόραση», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Ελίνα Παπίλα, την οποία χαρακτήρισε το κορίτσι της διπλανής πόρτας, ενώ τόνισε πως η παρουσιάστρια θα έχει διάρκεια στην τηλεόραση.

«Η Ελίνα Παπίλα ήταν επιλογή ενός πολύ υψηλόβαθμου στελέχους και κάποιοι είχαν διαφωνήσει εσωτερικά. Μου αρέσει, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ήμασταν αυστηροί με την εκπομπή της, όχι με την ίδια», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Θέλουμε περισσότερο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας παρά να παντρευτούμε»

HerNews ka

Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Αποφάσισα ότι δε θα φοβηθώ άλλο.Δε φοβάμαι τίποτα πια»

HerNews ka

Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι… MEGA! – Η πρώτη της ανάρτηση

Her News b