HerNews.gr
Beauty

Kylie Jenner: Υιοθέτησε το πιο girly manicure για το καλοκαίρι

Kylie Jenner

Είναι προφανές πως η Kylie Jenner και η προσωπική της nail artist, Zola Ganzoright, είναι λάτρεις των εξεζητημένων και μοδάτων μανικιούρ.

Στην πιο πρόσφατη επίσκεψή της στην nail artist, η Kylie αποφάσισε να συνδυάσει δύο μεγάλα trends για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ακόμη και σε μια νύφη.

Αρχικά, η Ganzoright δημιούργησε ένα εκπληκτικό “milk bath” look, που αναπαριστά το απαλό και αφρώδες νερό του μπάνιου γάλακτος. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια ιριδίζουσα σκόνη, πρόσθεσε στο μανικιούρ το διάσημο “glazed donut” εφέ, που θυμίζει το γυαλιστερό και γλυκό γλασαρισμένο donut.

Η ίδια αποκαλεί αυτό το μανικιούρ “milk bath glazed donut” και είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Το βίντεο που ανέβασε η Jenner στον λογαριασμό της στο TikTok για να μοιραστεί τη διαδικασία δημιουργίας του μανικιούρ συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές. Αυτό αποδεικνύει το ενδιαφέρον του κοινού για τις τάσεις και τις καινοτομίες στον χώρο του μανικιούρ  και τη δύναμη επηρεαστή της Kylie Jenner ως στυλιστικό εικόνας. Η επιλογή της για ένα τόσο μοναδικό και εντυπωσιακό μανικιούρ απέδειξε την αισθητική της και την προθυμία της να πειραματιστεί με νέες τάσεις και στυλ.

Το “milk bath glazed donut” μανικιούρ που επέλεξε η Kylie Jenner αντικατοπτρίζει τη δημιουργικότητα και το ξεχωριστό ταλέντο της στον χώρο της ομορφιάς. Η συνδυασμένη χρήση του μπάνιου γάλακτος και του γλασαρισμένου donut δημιουργεί ένα μοναδικό εφέ που κεντρίζει το ενδιαφέρον και δίνει μια νέα διάσταση στον κόσμο του μανικιούρ.

Οι φανατικοί των Kardashian-Jenner θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι με αυτήν την τάση και θα ανυπομονούν να δοκιμάσουν το “milk bath glazed donut” μανικιούρ. Είναι ένας τρόπος να αναβαθμίσουν το στυλ τους και να αναδείξουν την αυτοπεποίθησή τους μέσα από ένα πρωτοποριακό και μοναδικό μανικιούρ.

Kylie Jenner: Δείχνει στο TikTok το 40 χιλιάδων δολαρίων Rolex της κόρης της Stormi – «Δεν το ήθελε άλλο»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μύθοι και αλήθειες για το Λέιζερ το καλοκαίρι

Her News

Αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι: Το φυσικό φάρμακο κατά της κυτταρίτιδας που πρέπει να δοκιμάσετε

HerNews ka

Ελαιόλαδο: Η λύση για υγιή, μακριά και λαμπερά μαλλιά

Her News