HerNews.gr
Διεθνή

Dylan Sprouse – Barbara Palvin: Αρραβωνιάστηκαν μετά από 5 χρόνια σχέσης

Ο Dylan Sprouse και η Barbara Palvin ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους σχεδόν ένα χρόνο αφότου ο ηθοποιός της έκανε την πρόταση.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2018, αποκάλυψε τα νέα την Πέμπτη στο Instagram με αναρτήσεις τους φορώντας ρούχα νύφης και γαμπρού για το εξώφυλλο του φθινοπώρου του 2023 του περιοδικού V.

Ο Dylan Sprouse είπε στη συνέντευξή τους, η οποία διεξήχθη από τον δίδυμο αδερφό του Cole, ότι έκανε πρόταση γάμου τον Σεπτέμβριο.

«Δεν αισθανθήκαμε απαραίτητα την ανάγκη να είμαστε πλήρως διαφανείς με το κοινό σχετικά με αυτήν την πτυχή της δέσμευσής μας», είπε.

Αν και κράτησαν λεπτομέρειες για την πρόταση, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν στην πατρίδα του μοντέλου της Victoria’s Secret, την Ουγγαρία, με τον αδερφό του Dylan, Cole, να είναι κουμπάρος.

Η 29χρονη Barbara Palvin είπε ότι δεν έχει άγχος για τον επερχόμενο γάμο.

«Νομίζω ότι ο αρραβώνας με άγχωσε περισσότερο από τον γάμο», παραδέχτηκε το μοντέλο. «Εννοώ, ένας άντρας έχει χρόνο να προετοιμαστεί για την πρόταση – ο Dylan κράτησε το δαχτυλίδι για επτά μήνες πριν κάνει την πρόταση – αλλά για μένα, ήταν ακριβώς τότε και εκεί.

«Ήξερα από τότε που ξεκινήσαμε να βγαίνουμε ότι θέλω να τον παντρευτώ, αλλά είναι μια μεγάλη απόφαση».

Ο Dylan, ωστόσο, είπε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο κομμάτι για τον γάμο που τον αγχώνει. «Ειλικρινά, πρόκειται για τον πρώτο χορό. Με αγχώνει πολύ ένας χορογραφημένος χορός».

«Δεν είμαι καλός χορευτής», πρόσθεσε.

Ο Dylan και η Palvin άρχισαν να βγαίνουν το 2018 αφού ο ηθοποιός του “Suite Life of Zack & Cody” της έστειλε μήνυμα.

«Του έκανα ghosting για 6 μήνες», παραδέχτηκε η Barbara Palvin.

Όταν τελικά ήταν έτοιμη, έψαξε τον ηθοποιό, ο οποίος επρόκειτο να κατευθυνθεί στην Κίνα για να γυρίσει μια ταινία για έξι μήνες.

«Έλεγα: «Κοίτα, διάλεξες τη χειρότερη δυνατή στιγμή», είπε ο Dylan στην αρραβωνιαστικιά του εκείνη την εποχή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι Antique σαρώνουν στη Σουηδία – Συναυλίες με «άρωμα Ελλάδας»

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

HerNews ka

Όσκαρ 2024: Πλήρης λίστα των φετινών νικητών

HerNews ka