HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Αυτός είναι ο λόγος που τσακώνονται συνήθως

Τα ονόματα του πρίγκιπα Άρτσι και της πριγκίπισσας Λίλιμπεθ είναι από αυτά που αναφέρθηκαν περισσότερο από τα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, τα πρόσωπα των παιδιών του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι από τα λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό, χάρη σε έναν από τους γονείς τους.

Εδώ και αρκετό καιρό, τα μέσα δημοσιοποιούν τη συνεχή μάχη μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ , για το πώς και πόσο θα εκθέσουν τα παιδιά τους στα ΜΜΕ. Ο Χάρι προτιμά να τα κρατά μακριά από τις κάμερες, ενώ στη Μέγκαν αρέσει να τα επιδεικνύει στον κόσμο.

Μια πηγή κοντά στους δούκες διαβεβαιώνει ότι ο Πρίγκιπας “κέρδισε” την πιο πρόσφατη διαμάχη με τη Μέγκαν Μαρκλ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Χάρι κατάφερε να αποτρέψει την εμφάνιση του Άρτσι και της Λίλιμπεθ στις δύο εκπομπές που σχεδιάζει το ζευγάρι με το Netflix.

Τα επερχόμενα τηλεοπτικά έργα του ζευγαριού είναι μια σειρά όπου θα μοιραστούν συμβουλές για τον τρόπο ζωής τους και μια άλλη που θα ηχογραφηθεί στο πρωτάθλημα πόλο των ΗΠΑ.

Η διαμάχη για τον Άρτσι και τη Λίλιμπεθ

Μιλώντας στην The Sun , η πηγή ανέφερε, «Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν συμφωνούσαν πάντα για το πόσο πρέπει να εκθέσουν τα παιδιά τους στα μέσα ενημέρωσης, αλλά, σε αυτή την περίπτωση, ο Χάρι έχει ξεκάθαρα κερδίσει».

Τα παιδιά του ζευγαριού αποτελούν σταθερό σημείο διαμάχης, όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο Άρτσι και η Λίλιμπεθ μόλις και μετά βίας έχουν πάει στη Βρετανία. Η τελευταία φορά που οι πρίγκιπες πάτησαν το πόδι τους στην πατρίδα του πατέρα τους, ήταν για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της εκλιπούσας Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022.Τώρα, εκτός από το ότι θα τα κρατήσουν μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες, ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα ταξιδέψουν με τα παιδιά τους στο Λονδίνο για έναν από τους εορτασμούς των Invictus Games.

Αν και αυτή η χειρονομία θα ήταν ένα είδος “κλαδιού ελιάς” στη διαμάχη της με την οικογένεια του συζύγου της, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Το Netflix και οι Σάσεξ

Επί του παρόντος, η εταιρεία red N έχει στον κατάλογό της τα ντοκιμαντέρ “Harry and Meghan”, η οποία ακολουθεί τους δούκες καθώς προσαρμόζονται στη ζωή μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα, τις μετακινήσεις και τις σχέσεις τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η σειρά ανανεώθηκε πρόσφατα για δεύτερη σεζόν.

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις άλλες δύο εκπομπές, αλλά και οι δύο αποτελούν μέρος μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων μεταξύ του Netflix και της Archewell Productions , της εταιρείας παραγωγής του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν.

Μέγκαν Μαρκλ: Ποια είναι τα απώτερα κίνητρά της για τη νέα της εταιρία;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian – Pete Davidson: ‘Επεσαν “τίτλοι τέλους” στη σχέση τους

HerNewskl

Mariah Carey: Αποκαλύφθηκε η αιτία του χωρισμού της με τον Bryan Tanaka

HerNews ka

Μάικλ Γκάμπον: «Έφυγε» από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του Χάρι Πότερ

HerNews ka