HerNews.gr
Διεθνή

Carlos Santana: Συγχωρεί τον άνδρα που τον κακοποιούσε σεξουαλικά «σχεδόν κάθε μέρα» από 10 έως 12 ετών

Αναλογιζόμενος το παιδικό του τραύμα, ο Μεξικανοαμερικανός ρόκερ Carlos Santana, μοιράστηκε πώς το ταξίδι του για την εύρεση της ειρήνης και της αποδοχής ήταν «πραγματικά πνευματικό».

«Έμαθα να κοιτάζω όλους όσους έκαναν ποτέ τα πάντα για να με πληγώσουν, να με ταπεινώσουν ή να με κάνουν να νιώθω λίγος, σαν να είναι 5 ή 6 ετών, και είμαι σε θέση να τους βλέπω με κατανόηση και συμπόνια », είπε στο People σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

«Για παράδειγμα, αυτό το άτομο που με κακοποίησε σεξουαλικά, αντί να τον στείλω για πάντα στην κόλαση, τον οραματιζόμουν σαν παιδί και πίσω του υπήρχε πολύ φως», πρόσθεσε.

«Έτσι μπορώ να τον στείλω στο φως ή να τον στείλω στην κόλαση γνωρίζοντας ότι αν τον στείλω στην κόλαση, θα πάω μαζί του. Αλλά αν τον στείλω στο φως, τότε θα πάω κι εγώ μαζί του».

Ο Carlos Santana, πρόσθεσε ότι η αλλαγή της οπτικής του τον οδήγησε στο δρόμο για να συγχωρήσει τον θύτη του.

Η αποκάλυψη του Santana έρχεται λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του νέου του ντοκιμαντέρ «Carlos» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, το οποίο θα δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και την εμβληματική μουσική του καριέρα.

Ο θρυλικός κιθαρίστας μίλησε για την παιδική του κακοποίηση για πρώτη φορά σε συνέντευξή του το 2000.

Είπε στο Rolling Stone ότι κακοποιούνταν «σχεδόν κάθε μέρα» μεταξύ 10 και 12 ετών από έναν Αμερικανό που περνούσε τα σύνορα και του έφερνε δώρα. Τελικά σταμάτησε όταν ο Santana ερωτεύτηκε ένα κορίτσι και ο θύτης του ζήλεψε.

«Τον κοίταξα για πρώτη φορά για το ποιος ήταν: ένα πολύ άρρωστο άτομο», είπε τότε.

Ο Santana είπε αργότερα στην Guardian το 2014 ότι ο θύτης του ήταν ένας τουρίστας που είχε γίνει φίλος με τους γονείς του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: Βασιλικός ειδικός αποκαλύπτει από τι είδος καρκίνου πάσχει

HerNews ka

TikTok: Πατέρας κάνει πλάκα στον δίχρονο γιο του για τη σκιά του και διχάζει τους χρήστες

Her News

Sinead O’Connor: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών

HerNews ka