HerNews.gr
BRIDE NEWS

Οι 5 καλύτερες χρωματικές παλέτες εάν παντρεύεστε τον Ιούλιο

Αν κάνετε τον γάμο σας τον Ιούλιο, έχετε καλή παρέα: Αυτός ο καλοκαιρινός μήνας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους του χρόνου για γάμο και είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό. 

Οι μέρες είναι μεγαλύτερες τον Ιούλιο, που σημαίνει ότι θα έχετε ώρες υπέροχου φωτός για φωτογραφίες, υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα λουλούδια ανθισμένα , γεγονός που κάνει την επιλογή λουλουδιών εποχής για τις συνθέσεις σας απλή και η αφθονία φρέσκων προϊόντων σημαίνει ότι ένα φρέσκο, νόστιμο μενού είναι εγγυημένο.

Επιπλέον, το γεγονός ότι το σχολείο δεν λειτουργεί και οι ώρες εργασίας τείνουν να είναι πιο ευέλικτες σημαίνει ότι οι περισσότεροι επισκέπτες εκτός πόλης πιθανότατα θα είναι πιο εύκολο να ταξιδέψουν για να βρεθούν στο γάμο σας.

Ένας από τους καλύτερους λόγους για να κάνετε τον γάμο σας Ιούλιο; Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα χρώματα και χρωματικοί συνδυασμοί εμπνευσμένοι από την εποχή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χρωματίσετε την ημέρα σας.

 Οι διάχυτες αποχρώσεις, όπως το κοραλί, το κίτρινο και το ροζ, είναι φυσικά παρούσες σε πολλά από τα πιο όμορφα λουλούδια του Ιουλίου, έτσι προσφέρονται όμορφα για έναν χαρούμενο και κατάλληλο για την εποχή χρωματικό συνδυασμό. Από την άλλη, οι διακριτικοί τόνοι, όπως μια ολόλευκη χρωματική παλέτα, είναι μια διαχρονική επιλογή για καλοκαιρινές γιορτές και αυτό ισχύει ανεξάρτητα από την αισθητική που έχετε επιλέξει.

Είτε κάνετε παραθαλάσσιο γάμο είτε σε κάποιο κτήμα, αυτές είναι οι καλύτερες χρωματικές παλέτες για έναν γάμο τον Ιούλιο. 

1. Ολόλευκοι τόνοι

Μια ολόλευκη χρωματική παλέτα είναι μια από τις πιο διαχρονικές και ευέλικτες επιλογές για γάμους που γίνονται οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, και το ίδιο ισχύει και για τους γάμους του Ιουλίου. Οι αποχρώσεις του ιβουάρ, της κρέμας και παρόμοιες αποχρώσεις παρέχουν ένα καθαρό και εκλεπτυσμένο σκηνικό που ουρλιάζει καλοκαίρι, και αυτό ισχύει είτε γιορτάζετε σε μια αίθουσα χορού είτε σε ένα κτήμα. Αυτή η μονόχρωμη εμφάνιση ταιριάζει ιδιαίτερα αν το στυλ του γάμου σας είναι πιο κλασικό. 

2. Μπλε αποχρώσεις

Από τιρκουάζ έως γαλάζιο, οι αποχρώσεις του μπλε θυμίζουν σε όλους γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις και ξέγνοιαστες μέρες στην παραλία. Εάν λέτε “δέχομαι” σε μια παραθαλάσσια τελετή αυτόν τον Ιούλιο, διοχετεύστε τις αποχρώσεις που βρίσκονται φυσικά στο περιβάλλον. Φυσικά, δεν χρειάζεται να φιλοξενήσετε τον γάμο σας στην ακτή για να επιλέξετε αυτή τη χρωματική παλέτα.

Φέρτε μπλε ορτανσία και τριαντάφυλλα κήπου στο διάδρομό σας και συνδυάστε αυτούς τους τόνους με μπεζ νότες προσθέτοντας άφθονο γρασίδι pampas.  Καλύψτε τα τραπέζια σας με μπλε λουλούδια και βάλτε μπλε πιάτα, χαρτοπετσέτες και γυάλινα σκεύη πάνω σε ένα κρεμ τραπεζομάντιλο. 

3. Αποχρώσεις του ροζ

Αναζητάτε μια πιο παιχνιδιάρικη χρωματική παλέτα για τον γάμο σας τον Ιούλιο; Σκεφτείτε να σχεδιάσετε τη δεξίωση σας γύρω από μια ποικιλία διαφορετικών ροζ αποχρώσεων. Το ματζέντα, το ρουζ, το ροδακινί και άλλες παρόμοιες αποχρώσεις δημιουργούν μια αισιόδοξη, ενεργητική ατμόσφαιρα που ταιριάζει απόλυτα στη μέση του καλοκαιριού.

4. Κοραλί, κίτρινο και ροζ

Αν σας ενδιαφέρει να προσθέσετε πιο πολύχρωμες αποχρώσεις στον καλοκαιρινό σας γάμο, δοκιμάστε να συνδυάσετε το ροζ με το κοραλί και το κίτρινο. Δεδομένου ότι θα βρείτε πολλές ανθοφορίες της εποχής σε αυτά τα χρώματα, αυτή είναι η τέλεια παλέτα για γάμους εμπνευσμένους από τον κήπο που λαμβάνουν χώρα στην υπέροχη ύπαιθρο. Μεταφέρετε ένα μπουκέτο από ορχιδέες, ντάλιες και μαργαρίτες σε αυτούς τους ζωηρούς τόνους. Για συμπληρωματικές πινελιές, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να φέρετε πράσινους, μεταλλικούς και λευκούς τόνους μέσα από χρυσά μαχαιροπήρουνα, λινά και άλλες πινελιές.

5. Ροζ, ροδακινί, λεβάντα και πράσινο

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με το πόσες αποχρώσεις μπορείτε να συμπεριλάβετε στη χρωματική παλέτα του γάμου σας, ξεκινήστε  με παστέλ αποχρώσεις του ροζ, ροδακινί, λεβάντας και πράσινου. Όταν αναμειγνύονται μεταξύ τους, αυτοί οι τόνοι θα δημιουργήσουν ένα ηλεκτρικό, κινούμενο περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τέλεια την καλή αίσθηση του καλοκαιριού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανα γάμου: Ο συμβολισμός τους και τι να διαλέξεις για τον γάμο σου

Her News

Bridal Fashion Week: Μία ανάσα πριν από την έναρξη!

Her News

Bridal Expo & Bridal Fashion Week: Η μεγαλύτερη έκθεση γάμου για 10η χρονιά στο Ζάππειο!

Her News