HerNews.gr
Μόδα

Κέιτ Μίντλετον: Φόρεσε λεοπάρ print “αλά βασιλικά”

Όσον αφορά τη μόδα και την ομορφιά, η Κέιτ Μίντλετον είναι αρκετά ανατρεπτική και “ριψοκίνδυνη” το τελευταίο διάστημα.

 Η Κέιτ Μίντλετον, αρχικά τόλμησε να κάνει το ντεμπούτο της με έντονο κόκκινο μανικιούρ ενώ παρακολούθησε την Πασχαλινή Λειτουργία στο Κάστρο του Windsor νωρίτερα φέτος, με αποτέλεσμα να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αυτή τη φορά για ένα meet-and-greet στο Nuneaton την Πέμπτη, η Κέιτ μας έδειξε για άλλη μια φορά ένα στυλ curveball, φορώντας ένα φόρεμα Cefinn Petra που, με την πρώτη ματιά, έμοιαζε να έχει λουλουδάτη στάμπα  όσο και πουά.

Κοιτάξτε πιο προσεκτικά, όμως,  το πουκάμισο φόρεμα, είναι στην πραγματικότητα λεοπάρ.

Είναι μια ασυνήθιστη επιλογή για την επιφυλακτική και συντηρητική  Κέιτ τόσο όσον αφορά το μοτίβο όσο και τη σχεδιάστρια.

Το Cefinn είναι, φυσικά, μια εταιρία που δημιουργήθηκε από τη Samantha Cameron. Τα αξεσουάρ της, από την άλλη, αποτελούσαν σταθερά αγαπημένα: ένα ζευγάρι λευκά στιλέτα από τον Jimmy Choo και μια τσάντα Mulberry.

Για όσους προτιμούν να βλέπουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να δείχνει πιο συντηρητική, το Παλάτι του Κένσινγκτον επιβεβαίωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Κέιτ θα παρευρεθεί στην επαναλειτουργία της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων στις 20 Ιουνίου.

Η Κέιτ είναι διάσημη θαμώνας του μουσείου, ποζάρει για το εξώφυλλο της βρετανικής Vogue προς τιμήν της εκατονταετηρίδας της έκθεσης του περιοδικού στο ίδρυμα του καταλόγου Grade I. Το NPG πρόσφατα υποβλήθηκε σε πλήρη μεταμόρφωση προκειμένου να εκπροσωπήσει καλύτερα τη σημερινή Βρετανία, με την υποστήριξη του Chanel Culture Fund. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επίδειξη μόδας MI-RO: Οι δημιουργίες των σχεδιαστών που εντυπωσίασαν

Her News

Χρυσές Σφαίρες: Η ιστορία του φορέματος της Marilyn Monroe το 1962

HerNews ka

Chain bags: Η τσάντα που πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

HerNewskl