HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκ πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να μιλήσουμε εγώ προσπάθησα»

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 16/6 στην εκπομπή της, για τη ρήξη στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας πως η παρουσιάστρια του Mega την έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια μπλοκ στο Instagram.

Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε το εκατέρωθεν unfollow της Ελένης Μενεγάκη με τον Σάββα Πούμπουρα.

«Με έχει μπλοκ η Ελένη πολλά χρόνια, δε τη βλέπω. Τα βλέπω στα sites. Με έχει μπλοκάρει στο instagram. Τότε που ήμασταν στο “Epsilon” και το “Φτιάξε καφέ να στα πω”, ένα ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα την είχε πειράξει. Εγώ λίγο είχα στεναχωρηθεί, έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο, είχα βγει και είχα ζητήσει και συγγνώμη από την Ελένη», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου αν η Ελένη Μενεγάκη ορθώς ενοχλήθηκε, εκείνη απάντησε:  «Δε ξέρω. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ίσχυε το ρεπορτάζ, η Ελένη επέμενε ότι δεν ίσχυε. Εγώ είχα ζητήσει προσωπικά συγγνώμη. Δε λύθηκε.

Δεν ήθελε να μιλήσουμε, εγώ προσπάθησα. Μετά όταν μεταφέρονται και λόγια και ακούς διάφορα από το περιβάλλον. Να είναι καλά η γυναίκα, εμένα μου είναι πολύ συμπαθής», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

Το ρεπορτάζ που είχε ενοχλήσει την Ελένη Μενεγάκη

Πριν από 6 χρόνια είχε παρουσιαστεί στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” της Κατερίνας Καινούργιου, ένα ρεπορτάζ το οποίο έλεγε πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να αγοράσει το σπίτι του καλού φίλου και κουμπάρου της Πέτρου Κωστόπουλου το οποίο είχε κατασχεθεί από την τράπεζα.

Μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη είχε ενοχληθεί τόσο, που τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της μη κρύβοντας την έντονη δυσαρέσκεια της και στη συνέχεια έκανε μπλοκ την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ την τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Μαυραγάνη: Όλα όσα είπε στην τελευταία της εκπομπή & το νέο “ραντεβού”

Her News b

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν βλέπω παλιές μου δουλείες, βρίσκω λίγο περίεργο να βλέπω το παρελθόν».

HerNews ka

Γιώργος Γιαννιάς: «Στην αρχή είχαμε θεματάκια με τη σύζυγό μου όσον αφορά τις θαυμάστριες»

HerNews ka