HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Το μήνυμα του Προέδρου της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ για την Γιορτή του Πατέρα & η συγκινητική εξομολόγηση

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα που ήταν την Κυριακή 18 Ιουνίου, ο Γιώργος Βάλλης στέλνει το δικό του μήνυμα και τις δικές του ευχές μέσα από το HerNews.

“Η ημέρα του πατέρα, μια πολύ σημαντική μέρα όπως εκείνη της μητέρας νωρίτερα, ίδιας σημασίας μεγάλης γιατί ο ένας δημιουργεί δίνοντας το παιδί και ο άλλος το φέρνει στη ζωή κουβαλώντας το μέσα του 9 μήνες, συναίσθημα δύσκολο να το αντιληφθείς αν δεν το ζήσεις.

Θα πρέπει τα παιδιά να είναι σεβαστικά απέναντι στους γονείς που τα φέρνουν επάνω στην γη και δίνουν το είναι τους και την ζωή τους με αγώνες, αγωνίες έννοιες και πολλά άγχη για να είναι καλοί άνθρωποι δημιουργικοί, εμπλουτισμένοι με παιδεία.

Καλό θα είναι τα νέα παιδιά να σέβονται, να μεγαλώνουν και να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι προσγειωμένοι, ταπεινοί και να ακολουθούν τα παλιά standards των γονιών τους γιατί με τα νέα δεδομένα βλέπουμε ότι στις νέες γενιές, δυστυχώς, δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα όσο παλιά.

Όσοι νομίζουν ότι έχουν ζήσει τα πάντα και έχουν αισθανθεί την μεγαλύτερη χαρά και δεν έχουν ακόμα αποκτήσει παιδιά κάνουν τεράστιο λάθος. Εγώ πριν δύο χρόνια είχα την τύχη και την ευλογία του Θεού να νιώσω και να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα που είναι μαγικό, μοναδικό, απίστευτο, πιο δυνατό από το κάθε τι που υπάρχει σήμερα.

Το να δημιουργείς και να φέρνεις στη ζωή και στον κόσμο ένα άνθρωπο, μια ψυχή, μια νέα ζωή που εξαρτάται 100% από εσένα για όλες τις ανάγκες του στα πρώτα βήματα του και σου δίνει τόση χαρά και αγάπη παρά τις δυσκολίες, τις ταλαιπωρίες και την κούραση που περνάς, σε αποζημιώνει στο έπακρο απλά και μόνο με την ύπαρξη του.

Χρόνια πολλά σε όλους τους άξιους γονείς και μπαμπάδες να αγαπάτε τις μαμάδες που είναι ηρωίδες και τα παιδιά σας και να είστε σωστοί γονείς όπως ήταν και οι γονείς σας μαζί σας ,αυτό να θυμάστε και να μην ξεχνάτε να μεγαλώνετε τα παιδιά σας καλύτερα αν είναι δυνατόν και εφικτό από ότι μεγάλωσαν εσάς οι γονείς σας, με αγάπη, αγώνα και προσπάθεια για το καλύτερο μέλλον και αύριο”.

Με αγάπη & εκτίμηση ,

Βάλλης Γιώργος
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωματων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών ( ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)

Γιωργος Βαλλης
(Πρόεδρος ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
YouTube

Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών (ΠΕΠΙΕΘ-PUPYC)
Facebook
Instagram
Site

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

8η HAIRPROF: Η μεγαλύτερη έκθεση για επαγγελματίες κομμωτές 25 – 27 Νοεμβρίου στο TAE KWON DO

Her News

Μαίρη Χρονοπούλου: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα

HerNews ka

Τραγωδία στα Τέμπη: «Ξύπνησε» από το κώμα 25χρονη τραυματίας – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου

HerNews ka