HerNews.gr
Ελλάδα

Kourtney Kardashian: Περιμένει το παιδί του Travis Barker – Η εντυπωσιακή ανακοίνωση

Η Kourtney Kardashian είναι έγκυος! Περιμένει άλλο ένα παιδί , το πρώτο της με τον σύζυγό της Travis Barker.

Ο σταρ των “The Kardashians” ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Barker με τους Blink-182 στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Καθώς ο σύζυγός της έπαιζε στη σκηνή, η Kourtney Kardashian σήκωσε μια ταμπέλα που έγραφε «Travis είμαι έγκυος».

Η εγκυμοσύνη της Kardashian έρχεται ένα χρόνο μετά τον πολυτελή γάμο του ζευγαριού στην Ιταλία μπροστά σε φίλους και οικογένεια.

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker εξέφρασαν δημόσια την επιθυμία τους να κάνουν ένα παιδί μαζί στο σόου της στο Hulu και το ζευγάρι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνει έγκυος, συμπεριλαμβανομένων γύρους εξωσωματικής γονιμοποίησης και διαφόρων βοτανικών θεραπειών.

Το ζευγάρι είχε δηλώσει ανοιχτά ότι θα στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση σε μια απελπισμένη προσπάθεια να μείνει έγκυος η Kourtney, αλλά αποκάλυψε ότι δεν εξερευνούν πλέον αυτό το δρόμο.

«Τελειώσαμε επίσημα με την εξωσωματική γονιμοποίηση», είπε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου. «Θα αγαπούσαμε ένα μωρό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αλλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό που μας επιφυλάσσει ο Θεός. Αν αυτό είναι μωρό, τότε πιστεύω ότι θα συμβεί».

Αυτό θα είναι το τέταρτο παιδί για την Kardashian, η οποία έχει τρία παιδιά – τον ​​Mason, 13, την Penelope, 10 και τον Reign, 8 – με τον πρώην σύζυγό της Scott Disick.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πύργος: Βρέθηκε ο Θύμιος Μπουγάς μετά από 46 ημέρες που ήταν εξαφανισμένος

Her News

Τραγωδία στο Blue Horizon: Προφυλακίστηκαν ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος – Διχογνωμία για τον υποπλοίαρχο και τον λοστρόμο

HerNews ka

Ίλιον: «Όταν το έλεγαν αυτό… Ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός» – Περιγραφή σοκ από τον 15χρονο

HerNews ka