HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Λούις: Έκλεψε την παράσταση ξανά με τον “ιδιαίτερο” χαιρετισμό του

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, που έκλεισε τα 5 τον Απρίλιο , ενθουσίασε τα πλήθη στο Trooping the Color όταν απηύθυνε έναν… ιδιαίτερο χαιρετισμό στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Εθεάθη επίσης να κάνει γροθιές στον αέρα και να προσποιείται ότι οδηγεί μοτοσικλέτα, καθώς η μητέρα του, πριγκίπισσα Κέιτ, έδειχνε χαρούμενη.

Νωρίτερα, ο Λούις, μαζί με τα αδέρφια του, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 9 ετών, και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 ετών, επέβαιναν μαζί σε μια άμαξα.

Ήταν η δεύτερη φορά που είχαν επιβιβαστεί σε άμαξα για την τελετή, έχοντας κάνει το ντεμπούτο τους πέρυσι.

Κάποια στιγμή, ο Λούις κράτησε τη μύτη του, λέγεται επειδή είχε πιάσει μια μυρωδιά από περιττώματα αλόγου.

Τα παιδιά απόλαυσαν επίσης ένα εντυπωσιακό ζουμ 70 αεροσκαφών για την τελετή που σηματοδοτεί τον φόρο τιμής του στρατού στον μονάρχη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το μικρότερο παιδί του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πρίγκιπας Λούις συμπεριφέρεται πληθωρικά στο μπαλκόνι.

Πέρυσι, τράβηξε όλα τα βλέμματα στους εορτασμούς του Ιωβηλίου της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ με τους επικούς μορφασμούς του.

Κατά τη διάρκεια του Trooping the Color Saturday, τα αδέρφια κάθισαν απέναντι από τη μαμά τους, την πριγκίπισσα Κέιτ και τη βασίλισσα Καμίλα στην άμαξα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έδειχνε λαμπερή με ένα γιγάντιο καπέλο του Philip Treacy και ένα έντονο πράσινο φόρεμα του Andrew Gn, σχεδιαστή μόδας από τη Σιγκαπούρη.

Η επιλογή του σχεδιαστή θα μπορούσε να ήταν ένα νεύμα για το περιβαλλοντικό βραβείο Earthshot του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην τελετή απονομής των βραβείων στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος γίνεται 41 την Τετάρτη, δεν επέβαινε σε άμαξα. Αντίθετα, ήταν έφιππος ως Συνταγματάρχης των Φρουρών της Ουαλίας, που φέτος θα είναι το σύνταγμα του οποίου το χρώμα —ή σημαία— θα παρουσιαστεί στον Βασιλιά.

Ο βασιλιάς Κάρολος ήταν έφιππος επίσης στην παρέλαση και μαζί του οι βασιλικοί συνταγματάρχες, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Πρίγκιπα Εδουάρδου, Δούκα του Εδιμβούργου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρί Σαντάλ: Με σκουλαρίκια Bulgari αξίας 11.000 ευρώ και φόρεμα Μary Katrantzou στο μνημόσυνο του τέως

HerNews ka

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία το προσωμοίωμα από το καλούπι του αριστερού της χεριού- Υπολογίζεται να φτάσει τις 40.000 λίρες

HerNews ka

Shakira: Βίντεο απαθανατίζει την ερωμένη του Pique στο σπίτι τους πριν ακόμη χωρίσουν!

HerNews ka