HerNews.gr
Μόδα

Βασικά κομμάτια για την γκαρνταρόμπα στα 40 σας

Σίγουρα δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει ψάξει όλα της τα ρούχα και να μην έχει τι να φορέσει. Αλλά, αν έχετε τα σωστά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας, δεν χρειάζεται να είναι έτσι για εσάς.

Όσον αφορά το ντύσιμο στα 40 σας, αρκεί να επικεντρωθείτε στην τέλεια εφαρμογή από τα ρούχα σας και υπάρχουν αρκετά κομμάτια που θα σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα και κομψά όλη τη σεζόν.

Φυσικά, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, και έχουμε διαφορετικά γούστα στα ρούχα, αλλά όλα αυτά είναι βασικά κομμάτια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλες τις γυναίκες.

Ένα υπέροχα εμπριμέ maxi φόρεμα

Τώρα το καλοκαίρι είναι η τέλεια στιγμή για να επιλέξετε ένα δροσερό maxi φόρεμα και να έχετε έτσι ένα ολοκληρωμένο look, εύκολα, γρήγορα και απλά.

Το κλειδί είναι να επιλέξετε ένα στιλ που θα “αγκαλιάζει” ωραία την σιλουέτα σας και θα αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία.

Ένα statement πουκάμισο

Ακόμα ένα κομμάτι γκαρνταρόμπας που μπορεί να έχει σημαντική επίδραση σε οποιοδήποτε σύνολο. Ειδικά ένα πουκάμισο με χρώμα θα δώσει άλλον αέρα στο outfit σας.

Τζιν

Ανανεώστε το τζιν στα 40 σας, επιλέγοντας μια ψηλόμεση καμπάνα. Αυτό το στιλ ταιριάζει για πρωινά και πιο βραδινά ντυσίματα. Επίσης επειδή θα είναι ψηλόμεσο, σας επιτρέπει να κάνετε όποιο συνδυασμό με μπλούζα θέλετε εσείς. 

Αθλητικά παπούτσια

Τα  sneaker είναι σίγουρα ένα απαραίτητο κομμάτι γκαρνταρόμπας. Τα αθλητικά παπούτσια, όταν συνδυάζονται με τα σωστά ρούχα, μπορούν να δώσουν στο ντύσιμό σας μια επιπλέον δροσερή και ελκυστική αίσθηση.

Ένα μαύρο φόρεμα

Λατρεύουμε τα μαύρα φορέματα και σίγουρα όλες έχουμε διαφορετικά φορέματα για κάθε σεζόν. Σε περίπτωση αμφιβολίας λοιπόν, φορέστε ένα μαύρο φόρεμα!

T-shirt

Τα μπλουζάκια είναι ευέλικτα και ιδανικά για layering. Βεβαιωθείτε ότι αν το φοράτε μόνο του, δεν είναι πολύ στενό. Μπλούζες με λαιμόκοψη ή λαιμόκοψη V κάνουν το λαιμό σας να φαίνεται πιο μακρύς και εσείς  φαίνεστε πιο ψηλή.

Ψάχνεις φόρεμα για γάμο ή βάπτιση; Στο Atelier Rene θα βρεις τις ωραιότερες επιλογές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Δημιούργησε τη δική της εκδοχή του “revenge dress”

HerNewskl

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο στυλάτο παλτό για τον χειμώνα

HerNewskl

Τζένη Μελιτά: Φόρεσε το πιο iconic φόρεμα από τη σειρά Emily in Paris

HerNewskl