HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο στυλάτο παλτό για τον χειμώνα

Hailey Bieber

Το παλτό αποτελεί ένα από τα must-have κομμάτια του χειμώνα, και η Hailey Bieber έχει καταφέρει να κάνει το δικό της ξεχωριστό στυλ με αυτό.

Liquid Blush: Η τάση που λατρεύει η Selena Gomez και η Hailey Bieber

Η Hailey, που μόλις έγινε 27 ετών (χρόνια πολλά!), έχει αναδειχθεί σε ένα από τα κορυφαία fashion icons της γενιάς της. Το στυλ της έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών και έχει επιρρεάσει μια ολόκληρη γενιά.

Η Dani Michelle, η στυλίστρια που συνεργάζεται μαζί της, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο στυλ της Hailey. Αλλά το παλτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια. Η Hailey Bieber επιλέγει συχνά μακριά παλτό με έντονους ώμους και ξεχωριστές λεπτομέρειες όπως τσέπες και statement κουμπιά.

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο στυλάτο παλτό για τον χειμώνα

Αυτό το στυλ μπορεί να αντιγραφεί με ευκολία. Ένα μακρύ παλτό μπορεί να αναδείξει την εμφάνισή σου με στυλ και κομψότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα ζεστασιά κατά τις κρύες μέρες του χειμώνα. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με διάφορα σύνολα, από casual μέχρι πιο επίσημα, προσθέτοντας πάντα μια νότα κομψότητας στην εμφάνισή σου.

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο στυλάτο παλτό της σεζόν!

Οι επιλογές της Hailey Bieber στη μόδα είναι πάντα εμπνευσμένες και ξεχωριστές. Ανακάλυψε τον τρόπο για να προσθέσεις αυτό το chic και trendy στοιχείο στη γκαρνταρόμπα σου και να ξεχωρίσεις με το δικό σου προσωπικό στυλ.

Hailey Bieber: Φόρεσε το πιο στυλάτο παλτό της σεζόν!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

LANCASTER: Η πιο must συλλογή για φέτος το καλοκαίρι!

Her News

Γίνεσαι κουμπάρα; Πάρε ιδέες για το φόρεμα που θα επιλέξεις!

Her News

Άνοιξη 2022: Τα fashion trends που ανυπομονούμε να δούμε

Her News b