HerNews.gr
Beauty

Lavender nails: Η πιο καυτή απόχρωση μανικιούρ για τον Ιούλιο

Το καλοκαίρι είναι παραδοσιακά η εποχή για το κοραλί ή το καυτό κόκκινο στα νύχια. Αλλά τον φετινό Ιούλιο βλέπουμε τα lavender nails να ξεχωρίζουν.

Η λεβάντα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά χρώματα που λειτουργούν τόσο καλά σε όλους τους τόνους δέρματος.

Lavender nails

Η λεβάντα ξεχωρίζει όσον αφορά τις διαδικτυακές αναζητήσεις και τις τάσεις, και φαίνεται ότι θα είναι η πιο καυτή απόχρωση στο μανικιούρ για τον Ιούλιο.

Αυτή η απόχρωση της λεβάντας, σε αντίθεση με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της το λιλά, φαίνεται ότι θα είναι στις top προτιμήσεις!

Η λεβάντα είναι μια πραγματικά υπέροχη απόχρωση για τα δάχτυλα των χεριών, αλλά και γιατί όχι και των ποδιών. Λειτουργεί πολύ καλά σε όλους τους τόνους δέρματος και είναι ιδανική αν είστε καλεσμένες σε ειδικές περιστάσεις, όπως οι γάμοι, αλλά και για το μανικιούρ των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Η απόχρωση φαίνεται τόσο καλά στα κοντά νύχια, όσο και στα μακριά, και οι δροσεροί τόνοι του βερνικιού νυχιών φαίνονται πάντα φρέσκοι και καθαροί. Οι αναζητήσεις στο Google για τα lavender nails εκτοξεύονται. και στο Instagram, υπάρχουν περισσότερες από 85.000 εικόνες για να δείτε αυτό το βερνίκι νυχιών σε δράση.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο mani, έχουμε μερικές συμβουλές για να το διατηρήσετε λαμπερό αυτό το καλοκαίρι.

Συμβουλές mani

Οι παστέλ αποχρώσεις χρειάζονται λίγη περισσότερη φροντίδα το καλοκαίρι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι επιρρεπείς στο κιτρίνισμα στον ήλιο, αλλά αυτό ισχύει και για το λευκό.

Όταν κάνετε το μανικιούρ σας στο σπίτι, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε βάση και top coat για να προστατεύσετε το χρώμα. Επίσης δύο στρώσεις βερνικιού νυχιών ενδιάμεσα θα σας δώσουν μια σταθερή απόχρωση.

Εάν θέλετε να σας κρατήσει περισσότερο από μια εβδομάδα προτιμήστε να κάνετε ένα ημιμόνιμο μανικιούρ.

4 Βήματα για να δημιουργήσετε την τέλεια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Aποχωρήστηκε τα glazed donut και δημιούργησε μια νέα τάση στο μανικιούρ

HerNewskl

Quiet luxury nails: To ιδανικό minimal μανικιούρ για μετά τις διακοπές

HerNewskl

Jennifer Lopez: Έκανε το πιο φυσικό μακιγιάζ της σεζόν!

HerNewskl