HerNews.gr
Μόδα

Ψάχνεις φόρεμα για γάμο ή βάπτιση; Στο Atelier Rene θα βρεις τις ωραιότερες επιλογές

Ψάχνεις φόρεμα για γάμο ή βάπτιση; Στον οίκο μόδας Atelier Rene θα βρεις τις ωραιότερες επιλογές από επίσημα φορέματα για γάμο, βάφτιση και κάθε άλλου είδους event. Το Atelier Rene, με εμπειρία στο χώρο της μόδας απο το 1966 προτείνει ιδιαίτερα φορέματα, που αναδεικνύουν κατάλληλα κάθε σώμα.

Το ήξερες πως πολλές φορές, το κόστος για το ράψιμο ενός φορέματος στα μέτρα σου είναι το ίδιο με το να αγοράσεις ένα έτοιμο;

Μπορείς λοιπόν να επισκεφτείς το ατελιέ μόδας Atelier Rene για να πάρεις πληροφορίες.

Μπορεί η νύφη να είναι πρωταγωνίστρια στο γάμο, η κάθε καλεσμένη όμως έχει εξέχουσα θέση και θέλεις με την παρουσία σου να λάμψεις!

Αν ονειρεύεσαι ένα mini, midi ή maxi επίσημο φόρεμα, ένα αρχαιοελληνικό σχέδιο ή ένα chic κλασσικό σχέδιο με δαντέλα ή μουσελίνα, επισκέψου το Atelier Rene και σίγουρα θα βρεις αυτό που ονειρεύεσαι!

Αν φαντάζεσαι το βραδινό σου φόρεμα με παγιέτες και πολυτελή υφάσματα, μπορεις να το ράψεις ακριβώς στα μέτρα σου και να ξεχωρίσεις με το αξεπέραστο στυλ σου.

Η συλλογή από γυναικεία φορέματα για το γάμο ή τη βαφτιση ανανεώνεται διαρκώς απο την σχεδιάστρια μόδας του Atelier Rene Κατερίνα Αντωνοπούλου.

Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα φορέματα για το γάμο και τη βάπτιση στο Atelier Rene.  Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ!

Φόρεμα για γάμο και βάπτιση: Στο Atelier Rene θα βρεις chic επιλογές για κάθε γούστο

 Aκολουθήστε μας στo Google New

Νεότερα Άρθρα

Emily in Paris: Η ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια από τα backstage με τις μοναδικές δημιουργίες του

HerNewskl

Oversize Jeans: Οι πιο cool τρόποι να το φορέσεις

Her News

Gisele Bündchen: Βρήκαμε τα sneakers που διάλεξε για να ταξιδέψει

Her News