HerNews.gr
Σχέσεις

3 Συμβουλές για ένα καλό πρώτο ραντεβού

Ας το παραδεχτούμε, ένα καλό πρώτο ραντεβού είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Θα μπορούσε όμως και να πάει υπέροχα. Ένα καλό δείπνο οδηγεί σε μια όμορφη βραδιά και μετά υπάρχουν διάφορες προοπτικές εξέλιξης της γνωριμίας. 

Από την άλλη, ένα κακό πρώτο ραντεβού είναι πάντα αξέχαστο και όχι για τους σωστούς λόγους! Πόσες φορές έχετε πει την ιστορία για το «κακό ραντεβού» στις φίλες σας; Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να κάνετε το πρώτο σας ραντεβού όσο το δυνατόν καλύτερο.

Φορέστε ένα καλό άρωμα

Αυτό είναι σημαντικό. Το πρώτο πράγμα που θα προσέξει ένας άντρας αφού σας δει είναι πώς μυρίζετε. Επιλέξτε ένα άρωμα που κρατάει αρκετή ώρα. Μην ψεκάζεστε όμως υπερβολικά.

Θα πρέπει να βάλετε τόσο, όσο το άρωμα είναι ελαφρώς αισθητό. Εάν το ραντεβού πάει καλά, μπορεί απλώς να γέρνει λίγο περισσότερο για να σας μυρίσει. 

Διαλέξτε ένα φόρεμα κατάλληλο για την περίσταση

Μάθετε εκ των προτέρων τι θα κάνετε και βρείτε ένα φόρεμα που να ταιριάζει. Το να αισθάνεστε εκτός  λόγω αυτού που φορούσατε θα βάλει ένα εμπόδιο στο ραντεβού σας. Αν ντυθείτε όμως κατάλληλα θα νιώθετε πιο άνετες και εντός κλίματος.

Αποφύγετε τις φαντασιώσεις

Είναι πολύ εύκολο να αρχίσετε να ονειροπολείτε για το πώς μπορεί να είναι το ραντεβού σας. Αλλά ένας βασικός κανόνας για το πρώτο ραντεβού που μοιράζονται όλοι οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων είναι να βάλετε τέλος σε κάθε φαντασίωση, όπου είναι δυνατόν.

Θυμηθείτε ότι είναι το πρώτο σας ραντεβού (και ενδεχομένως ένα από τα πολλά), επομένως είναι καλύτερο να μην φτάσετε με πολλές προσδοκίες. Αφήστε τη φαντασίωση για τουλάχιστον το τρίτο ραντεβού.

Μπορούμε συχνά να ξοδεύουμε ώρες στέλνοντας μηνύματα για το πιθανό ραντεβού μας, τόσο πολύ που μπορούμε να δημιουργήσουμε ιστορίες που απέχουν πολύ από την αλήθεια.

Φανταζόμαστε το μέλλον μας με αυτό το άτομο πριν καν το γνωρίσουμε. Κι όταν όντως γνωριστείτε δεν συναντάτε την εκδοχή που έχετε δημιουργήσει στο μυαλό σας.

Οπότε μπορεί να είναι δύσκολο να ξεπεράσετε την απογοήτευσή σας. Προσπαθήστε και θυμηθείτε να δείτε τον άλλον έτσι όπως είναι στην πραγματικότητα, ο αληθινός του εαυτός.

Λόγοι για τους οποίους το φιλί είναι σημαντικό στις σχέσεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: 5 λάθη που κάνεις στην επικοινωνία

Her News b

Σχέσεις: Οι πιο συχνοί λόγοι τσακωμού για τα ζευγάρια που συζούν

Her News

Social media: Η αρνητική επίδραση που έχουν στις σχέσεις

Her News