HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Στάθης Σχίζας: «Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ»

O Στάθης Σχίζας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star” και στον Στέλιο Δρουμαλιά για τη φετινή του συμμετοχή στο Survivor All Star, για τα μελλοντικά του σχέδια και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Δεν θα με ενδιέφερε να καθίσω σε ένα πάνελ, δεν θα μου ταίριαζε. Συζητάω κάτι για μία κοινωνική εκπομπή, μακάρι να γίνει. Είναι ένα πολύ δύσκολο project, θα είναι πολύ μακριά θα είναι στην Ελλάδα, οπότε ακόμα το συζητάμε», δήλωσε αρχικά ο Στάθης Σχίζας, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να συμμετάσχει στο «Ι’m a celebrity, get me out of here».

«Πλέον παρακολουθώ πολύ σπάνια το Survivor. Μπορώ να σου πω πια ότι μετάνιωσα και που πήγα», τόνισε στη συνέχεια.

«Άπειρες φορές γράφονται πράγματα για μένα που δεν ισχύουν, είναι τα λεγόμενα «παπαγαλάκια». Υπάρχει μία ίντριγκα που πηγάζει από το πουθενά κι ο σκοπός πλέον είναι να πάρουμε κανένα κλικ. Γι’ αυτό πλέον προσέχω και το κόμμα που λέω», υπογράμμισε στη συνέχεια ο Στάθης Σχίζας, αποκαλύπτοντας ότι έχει τηλεφωνήσει σε δημοσιογράφο για κάτι που έχει γράψει για εκείνον.

Όσο για το αν τον ενόχλησε που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε πρόσφατα ότι δεν θέλει να μιλήσει για εκείνον, ο Στάθης Σχίζας δήλωσε: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να ‘ναι καλά. Με την Αλεξάνδρα δεν με ενοχλούσε η δημοσιότητα, το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει»

HerNews ka

Πάνος Βλάχος: Τι απαντά για τους στοίχους που προκάλεσαν αντιδράσεις

HerNews ka

Κάτια Ταραμπάνκο: “Δεν ισχύει αυτό με το ποσό. Αυτό θα ήθελα να πω. Πολλοί λένε και μιλάνε”

HerNewskl