HerNews.gr
Beauty

Kate Middleton: Έκανε το πιο chic μονοχρωματικό μακιγιάζ για τις διακοπές σας στις Κυκλάδες

Kate Middleton

Η Kate Middleton, Δούκισσα του Κέιμπριτζ, σίγουρα έχει εντυπωσιακό στιλ και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση. Με την τόλμη να παραβιάσει τα πρωτόκολλα του βασιλικού στυλ, δείχνει την ευελιξία της και τη διάθεσή της να εξερευνήσει νέες τάσεις.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά beauty looks που έχει υιοθετήσει είναι το μονοχρωματικό μακιγιάζ με κοραλλί αποχρώσεις. Η επιλογή αυτή δίνει ένα φρέσκο και δροσερό αποτέλεσμα, ταιριάζοντας άψογα με την εποχή του καλοκαιριού. Τα ζυγωματικά και τα χείλη της Kate Middleton έχουν την ίδια κοραλλί απόχρωση, δημιουργώντας ένα matchy look που τραβά τα βλέμματα.

Kate Middleton: Έκανε το πιο chic μονοχρωματικό μακιγιάζ για τις διακοπές σας στις Κυκλάδες

Για να τονίσει τα μάτια της, η ίδια χρησιμοποίησε μολύβι ματιών, πιθανότατα σε μια απόχρωση που αντιδρά με το κοραλλί, δίνοντας ένα εντυπωσιακό αντίθεση. Επίσης, η επιλογή της να μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα περίτεχνο σινιόν προσθέτει μια δόση κομψότητας και φινέτσας στην εμφάνισή της.

Kate Middleton

Με το μονοχρωματικό μακιγιάζ και το matchy εντυπωσιακό καπέλο, η ίδια αποδεικνύει την αισθητική της για τον συντονισμό των χρωμάτων και τη δημιουργία ενός συνολικού εντυπωσιακού look. Η κοραλλί απόχρωση τόσο στα ζυγωματικά όσο και στα χείλη της προσθέτει φωτεινότητα και ζωντάνια στο πρόσωπό της.

Kate Middleton: Οι πολλές έννοιες πίσω από το ρούχο που φόρεσε στο Trooping the Color 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: To αγαπημένο μας skincare συστατικό βρίσκεται σε όλες τις κούζινες!

HerNewskl

Carla Bruni: Η νέα της αλλαγή είναι τόσο διακριτική και ταυτόχρονα εντυπωσιακή

HerNewskl

Κρέμα BB: Αυτή που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου

Her News