HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πάνος Βλάχος: Τι απαντά για τους στοίχους που προκάλεσαν αντιδράσεις

Ο Πάνος Βλάχος θέλησε να απαντήσει στις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες μετά τον στίχο «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βράδυ της Τρίτης 13/2 ο Πάνος Βλάχος τοποθετήθηκε αναφορικά με τον «σάλο» που προκάλεσε ο στίχος του ενώ βρισκόταν στο stage της μουσικής σκηνής που εμφανίζεται λέγοντας:

«Είστε καλά εσείς; Ελπίζω να μην έχετε έρθει ούτε μια φορά σε Live μου. Είναι η πρώτη φορά; Ήρθατε από τις διαφημίσεις που μου έκαναν στον ΣΚΑΪ μάλλον. Δεν είναι κακό. Όσοι ήρθατε για πρώτη φορά ξέρετε κάποιο τραγούδι μου; 

Δεν είχα ποτέ την τιμή να είμαι επαναστάτης και.. ξέρεις, είμαι καλό παιδί 20-30 χρόνια… Το τελευταίο διάστημα είναι φανερό ότι όλοι οι άνθρωποι, ας πούμε, που προωθούν τη βία, κινούνται κάπως έτσι. Είναι ξεκάθαρο. Σκεφτόμουν εγώ, ότι όλα τα αναρχικά στοιχεία, τα οποία όταν έκαναν μεγάλες τρομοκρατικές δηλώσεις, καθόντουσαν και άκουγαν Πάνο Βλάχο. Ζήτω η επανάσταση!».

Ο Άρης Πορτοσάλτε έχει δηλώσει πως θα κινηθεί νομικά εναντίων του Πάνου Βλάχου λέγοντας πως ο συγκεκριμένος στίχος «αποτελεί προτροπή σε δολοφονία», σε αντίθεση με τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος όπως δήλωσε δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Είναι δυνατόν ποτέ εγώ να θέλω το κακό αυτών των ανθρώπων ή οτιδήποτε; Μόνο το καλό θέλω. Είναι αστείο μόνο και μόνο που το συζητάμε. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά οι άνθρωποι, να τους συμβούν τόσο καλά πράγματα που να αλλάξουν απόψεις, ιδεολογίες, να αλλάξουν το επίπεδο της ενσυναίσθησής τους, τον τρόπο που γίνεται η προπαγάνδα, τον τρόπο που προσφέρουν κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν σκέφτηκα, ούτε έγραψα ποτέ κάτι για να γίνει όχι προτροπή σε βία, ούτε σκέψη για βία», δήλωσε ο Πάνος Βλάχος στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάσα Μπάστα: “Δεν με ενημέρωσαν ούτε για να πάω στην κηδεία του. Το μόνο που μου ζήτησαν ήταν λεφτά”

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: “Βγάλτε τα εκεί που πρέπει, η Χριστίνα δεν έφταιγε σε τίποτα. Εγώ σέβομαι και αγαπώ τις γυναίκες”

Her News b

Νίκος Μουτσινάς: ” Είχα την Όμικρον 2. Αυτή η μία εβδομάδα ήταν λάθος, κανονικά δύο δεν πρέπει να καθόμαστε;”

HerNewskl