HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο καλοκαιρινό cat eye μακιγιάζ!

H Κατερίνα Καινούργιου έκανε το μακιγιάζ που κανείς μας δεν περίμενε, αναδεικνυόντας με έναν μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της και φυσικά ήταν πολύ μοντέρνο.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου και η make-up artist της, Ρόζα Βακονδίου, προτείνουν μια μοντέρνα εκδοχή του cat eye με έναν διαφορετικό τρόπο εφαρμογής και αισθητική.

Αντί για τις σκληρές γραμμές eyeliner, αυτή η εκδοχή επικεντρώνεται στις σκιές και στον καλό σβήσιμο με πινέλα.

Για να δημιουργήσετε αυτό το μοντέρνο cat eye, ξεκινήστε εφαρμόζοντας μια σκούρα σκιά στο βλέφαρο, δημιουργώντας έναν απαλό και διακριτικό ορίζοντα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να απαλύνετε τις γραμμές και να δημιουργήσετε μια ομαλή μετάβαση ανάμεσα στη σκιά και το δέρμα.

Κατερίνα Καινούργιου

Για να προσθέσετε περισσότερη ένταση, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο έντονη απόχρωση σκιάς ή να προσθέσετε μια λαμπερή σκιά για να δημιουργήσετε μια λάμψη στα μάτια σας.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο αυτής της εκδοχής του cat eye είναι η χρήση πινέλου για να δώσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Με απαλές κινήσεις, απαλύνετε τις γραμμές και επιτυγχάνετε ένα ομοιόμορφο αίσθημα. Αυτό το σβήσιμο των γραμμών δημιουργεί ένα φυσικό, διακριτικό και κομψό αποτέλεσμα.

Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ των ματιών, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μαύρη μάσκαρα για να δώσετε ένταση και ορισμό στις βλεφαρίδες σας. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λεπτό πινέλο για να δημιουργήσετε μια λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων για περισσότερη ένταση και ορισμό.

Για την υπόλοιπη εμφάνισή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα φυσικό και λαμπερό χρώμα στα χείλη και να δημιουργήσετε ένα απαλό contouring στα ζυγωματικά σας για να τονίσετε τη δομή του προσώπου σας.

Αυτή η μοντέρνα εκδοχή του cat eye που προτείνει η Κατερίνα Καινούργιου με τη βοήθεια της make-up artist Ρόζα Βακονδίου είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός μακιγιάζ που θα αναδείξει τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου σας με μια σύγχρονη και κομψή πινελιά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Octopus haircut: Το κούρεμα που θα προσθέσει όγκο στα μαλλιά σου!

HerNewskl

Jamsu: Το Κορεάτικο beauty hack που πρέπει να ξέρεις !

Her News b

Selena Gomez: Έκανε την πιο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της!

HerNews ka