HerNews.gr
Beauty

Λάδι jojoba: Ιδανικό για να μακρύνουν τα μαλλιά σας

Το λάδι jojoba είναι ιδανικό για να το χρησιμοποιείτε στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας. Αν θέλετε να τα μακρύνετε μπορεί απλώς είναι το κλειδί για υγιή μαλλιά.

Αυτό το λάδι προέρχεται από τους σπόρους ενός φυτού που υπάρχει εδώ και αιώνες. Μπορεί να βοηθήσει με δερματικά εξανθήματα όπως ακμή, μύκητες και ψωρίαση όταν εφαρμόζεται στο δέρμα.

Ποια είναι τα οφέλη για τα μαλλιά; 

Το λάδι jojoba περιέχει υψηλή συγκέντρωση λιπαρών οξέων. Αυτά είναι παρόμοια με τα συστατικά που βρίσκονται στο σμήγμα που παράγει φυσικά το σώμα σας, για να ενυδατώσει το δέρμα, το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

Μπορεί να απορροφηθεί εύκολα από το δέρμα και τα μαλλιά, προσφέροντας ενυδάτωση, που διευκολύνει το styling. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής για να βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης του.

Το λάδι jojoba μπορεί να βοηθήσει να έχετε λεία μαλλιά και έχει αντιφλεγμονώδεις ή αντιπιτυριδικές ιδιότητες για να βοηθήσει με τον κνησμό ή τον ερεθισμό.

Το λάδι jojoba τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών;

Αν και δεν υπάρχει κανένα θαυματουργό συστατικό που να σας χαρίζει αμέσως μαλλιά με μήκος γοργόνας, η ενσωμάτωση του ελαίου jojoba στη ρουτίνα σας μπορεί σίγουρα να βελτιώσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Μπορεί να αυξήσει ελαφρώς την ανάπτυξη των μαλλιών. Δρα άμεσα στους θύλακες των τριχών, μειώνοντας τη φλεγμονή και υποστηρίζοντας το δέρμα γύρω από το θύλακα.

Εκτός από τις ενυδατικές του ιδιότητες, το λάδι jojoba είναι επίσης γεμάτο με θρεπτικές βιταμίνες και μέταλλα. Περιέχει βιταμίνη Ε, σύμπλεγμα βιταμινών Β, ψευδάργυρο και χαλκό, που ενισχύουν και μειώνουν το σπάσιμο της τρίχας.

Το λάδι Jojoba, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή, σωστή άσκηση και ποιοτικές συνήθειες ύπνου, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να βελτιώσετε την ανάπτυξη των μαλλιών.

Είναι καλύτερο να το απλώνετε στα μαλλιά πριν κοιμηθείτε και να το αφήνετε όλη τη νύχτα. Το πρωί λούζεστε και έτσι θα δείτε γρήγορα τα μαλλιά σας να μακραίνουν.

Σου έσπασε το νύχι; Ο πιο εύκολος τρόπος για να το φτιάξεις

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

French Balayage: Η νέα εκδοχή του γαλλικού μπαλαγιάζ

HerNewskl

Kim Kardashian: Ποια είναι η αγαπημένη της αντιγηραντική θεραπεία;

HerNewskl

Αυτό το Viral TikTok Trend αφήνει τα μαλλιά λαμπερά με 2 μόνο φυσικά συστατικά

HerNews ka