HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

Kendall Jenner

Μετά την πρεμιέρα του And Just Like That 2,  ήρθε η μοναδική Kendall Jenner να αναβιώσει το casual κοντό φόρεμα που φορούσε πιο παλιά η Carrie Bradshaw.

Kendall Jenner

Το γκρι μίνι φόρεμα που φορούσε η Carrie στον δεύτερο κύκλο της σειράς Sex and the City αποτέλεσε τη βάση για αυτό το σύνολο, που αναβαθμίστηκε με τα nude σανδάλια και το iconic τσαντάκι του οίκου Gucci. Η επιλογή των pilot γυαλιών ολοκλήρωσε ένα minimal, αλλά πολύ σέξι look.

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

Είναι εντυπωσιακό να βλέπουμε πώς ο χαρακτήρας της Carrie Bradshaw και το στιλ της εξακολουθούν να επηρεάζουν τους ανθρώπους μετά από χρόνια.. Η Kendall Jenner, ως μία από τις πιο fashionable προσωπικότητες του χώρου της μόδας, αποτελεί ένα παράδειγμα αυτoυ.

Ωστόσο, η ίδια έδωσε το δικό της χαρακτήρα στο μοναδικό αυτό look και έκανε μερικές μικρές αλλαγές προσαρμόζοντάς το στο δικό της υπέροχο στύλ.

Πιο συγκεκριμένα η  Kendall Jenner και η στυλίστρια της Dani Michelle δημιούργησαν τη δική τους εκδοχή του iconic συνόλου της Carrie Bradshaw. Αντί για το μικρό γκρι φόρεμα που φορούσε η Carrie, επέλεξαν ένα light grey, ribbed φόρεμα σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Αυτή η μικρή αλλαγή στο χρώμα προσδίδει μια πιο σύγχρονη αίσθηση στο σύνολο.

Για παπούτσια, επέλεξαν μαύρα, vintage, ψηλοτάκουνα πέδιλα από τον οίκο Gucci. Αυτά τα πέδιλα προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο σύνολο και αναδεικνύουν το στιλ και την κομψότητα της Kendall.

Τέλος, όσον αφορά τη τσάντα, προτίμησαν από Bottega Veneta Andiamo Intrecciato, μια υπέροχη τσάντα που συμπληρώνει άψογα το σύνολο.

Kendall Jenner: Φόρεσε την πιο μοντέρνα εκδοχή του φορέματος της Carrie Bradshaw

Kendall Jenner: Φόρεσε το πιο stylish μαγιο για τον Αύγουστο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Έκανε το πιο δροσερό look για το καλοκαίρι

Her News

Louis Vuitton: Τα γυαλιά ηλίου της νέας SS21 eyewear συλλογής

Her News

Kim Kardashian: Θα γίνει το military cargo παντελόνι η νέα τάση του 2023;

HerNewskl