HerNews.gr
Μόδα

Louis Vuitton: Τα γυαλιά ηλίου της νέας SS21 eyewear συλλογής

Τα must-have γυαλιά ηλίου του φετινού καλοκαιριού φέρουν την υπογραφή της Louis Vuitton.

Ο εμβληματικός οίκος φέρνει κοντά το σύγχρονο και super cool DNA του με την διαχρονική διάθεση και την υπέρμετρη κομψότητα και δημιουργεί μια eyewear συλλογή που μας κλείνει το μάτι.

Την  ολόφρεσκια eyewear συλλογή του για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2021 αποκάλυψε ο οίκος Louis Vuitton μέσα από τη νέα ψηφιακή του καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούν γυναίκες του σήμερα.

Με την υψηλή ποιότητα αλλά και αισθητική-στις οποίες άλλωστε μας έχει συνηθίσει- να αποτελούν κινητήριο δύναμη της έμπνευσής του, ο οίκος Louis Vuitton παρουσιάζει μια υπέροχη συλλογή με γυαλιά ηλίου για την σεζόν Spring/Summer 2021.  

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που συνοδεύει την καμπάνια:

“ο Οίκος προσκάλεσε τρεις διεθνή, ανεξάρτητα και σύγχρονα ταλέντα για να παρουσιάσουν τη νέα του συλλογή με γυαλιά ηλίου και τα οποία εκφράζουν τις διάφορες πλευρές της γυναίκας LouisVuitton“.

Πέρα από τα σχέδια ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον φέτος παρουσιάζει και η καμπάνια του οίκου, αφού απαρτίζεται από 3 γυναίκες καλλιτέχνες της παγκόσμιας βιομηχανίας της μουσικής.

Οι τρεις γυναίκες που ποζάρουν με τα γυαλιά ηλίου της νέας eyewear collection είναι η Βελγικής και Κονγκολέζικης καταγωγής τραγουδίστρια και συνθέτης Lous & the Yakuza, η Αμερικανίδα ηθοποιός Chloë Grace Moretz και η Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια Somi.
Δυναμικές, θηλυκές, με έντονη προσωπικότητα και αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο, φωτογραφίζονται φορώντας τα νέα, εμβληματικά σχέδια του Louis Vuitton και μας προτρέπουν να τα εντάξουμε κι εμείς στην προσωπική μας συλλογή.
Κάθε μία από τις πρωταγωνίστριες ποζάρει με ένα από τα 3 διαφορετικά σχέδια της συλλογής, τα οποία συνδυάζουν design και τεχνογνωσία, πρωτοπορία και παράδοση.

No1 The Statement: Για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις πάντα με τις επιλογές σου

Το τετράγωνο σχέδιό τους με αυστηρές γωνίες και το λογότυπο LV σε χρυσό τόνο ,με πολύ ακριβείς και ξεκάθαρες γωνίες που το κάνουν ένα εξαιρετικά σικ σχέδιο.Όλα αυτά αρκούν για να κάνουν τα LV link Square Sunglasses να ξεχωρίζουν. Με κομψές high quality fashion πινελιές, αυτά τα γυαλιά θα είναι μια classy αλλά και super stylish προσθήκη για κάθε γκαρνταρόμπα.

Το χρυσό LV logo στους βραχίονες του σκελετού, έρχεται να προσφέρει το απαραίτητο fashion statement.

Τα LV link Square Sunglasses είναι το ζευγάρι που φοράει η Lous and the Yakuza, μια νεαρή καλλιτέχνιδα που ασχολείται με το τραγούδι και τους στίχους και εκφράζεται με μια συγκεκριμένη δυαδικότητα στη μουσική της, μια άμεση αντανάκλαση της ταυτότητάς της: μια γυναίκα με πολλές όψεις που κυμαίνεται ανάμεσα στην επιθυμία για μοναξιά και την ανάγκη να περιβάλλεται συνεχώς απο ανθρώπους.

Νο2 The Essential: Αν χαρακτηρίζεις το στυλ σου minimal, αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι για εσένα

Με σχεδιασμένα λεπτεπίλεπτα λουλούδια στους βραχίωνές του, αυτά τα κλασικά και chic γυαλιά ηλίου με το universal τετράγωνο σχήμα τους, ακούνε στο όνομα My Monogram Square και αποτελούν τέλειο αξεσουάρ για all-day εμφανίσεις.

Η κλασική σιλουέτα και η διαχρονική γοητεία τους μας συναρπάζει ενώ τα σύμβολα του οίκου, συμπεριλαμβανομένων και των μικροσκοπικών λουλουδιών Monogram και LV Initials, που διακοσμούν το πάνω μέρος και τους βραχίονες προσφέρουν ένα signature αποτέλεσμα.

Το διαχρονικό στιλ αυτού του σχεδίου με τις signature λεπτομέρειες (όπως τα Monogram flowers και οι graphic γραμμές), συνδυάζονται άνετα τόσο μ’ ένα little black dress όσο και με jeans και λευκό t-shirt.

Το My Monogram Square Sunglasses της Louis Vuitton φοράει η Αμερικανίδα ηθοποιός Chloë Grace Moretz, που μετρά πολλές διακρίσεις και βραβεία για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως WWII Captain, 500 Days of Summer και Shadow in the Cloud.

Η Chloë Grace Moretz ποζάρει φορώντας ένα κλασικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου που είναι must – have σε κάθε γκαρνταρόμπα, της πόλη ή των διακοπών.

Νο3 The Couture: Για τους λάτρεις της κλασσικής μόδας

Οι λεπτοί βραχίονες σε σχήμα αλυσίδας αγκαλιάζουν υπέροχα το χρυσό μεταλλικό πλαίσιο σε στυλ aviator, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο σχέδιο με κλασικό design και glamourous λεπτομέρειες. Οι ντεγκραντέ φακοί του σε απαλές αποχρώσεις του καλοκαιριού κάνουν αυτό το ζευγάρι να μοιάζει με πολύτιμο φυλακτό, που μπορεί να φοράει κανείς συνέχεια.
Τα αρχικά του Οίκου LV και τα monogram flowers είναι διακριτικά τοποθετημένα στον σκελετό, για ένα επιπλέ
ον signature high-fashion αέρα.

Όσο για τη Somi έχει φορέσει τα aviator- style γυαλιά ηλίου με τους chain link βραχίονες σε χρυσό ,τα my LV Chain Pilot Sunglasses.Η Somi είναι μια νεαρή τραγουδίστρια και συνθέτης που έγινε διάσημη απο πολύ νεαρή ηλικία με το Kpop γυναικείο συγκρότημα I.O.I.

Η Somi έχει ξεκινήσει την solo καριέρα της ήδη απο το 2019 και αναμένυμε το νέο της άλμπουμ μέσα στη χρονιά.

Καταληκτικά, η eyewear συλλογή περιλαμβάνει άρτια σχεδιασμένα items με all time classic διάθεση και φίνες πινελιές που μπορούν να αναδείξουν κάθε πρόσωπο και να απογειώσουν το στυλ κάθε γυναίκας. Πρόκειται για γυαλιά στα οποία μπορείς να επενδύσεις, γνωρίζοντας ότι θα σε βγάζουν ασπροπρόσωπη για χρόνια.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου της Louis Vuitton είναι διαθέσιμη απο 20 Μαΐου 2021.

 

Μαρία Γατζούδη 

Fashion editor- Ενδυματολόγος-Σεναριογράφος 

Msc-Med 

 

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνισή της μέχρι τώρα

HerNews ka

Φόρεμα: Τα πιο σημαντικά στυλιστικά tips για κάθε γυναίκα

Her News b

Η διαρκής κληρονομιά της αρχαίας ελληνικής μόδας & ένδυσης που συνεχίζει να εμπνέει μέχρι σήμερα

HerNews ka