HerNews.gr
Ελλάδα

Γιώργος Βάλλης: Υπεβλήθη σε επέμβαση ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ – Η ευχαριστήρια επιστολή

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Γιώργος Βάλλης, εισήχθη την Πέμπτη 29/6 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών Ψυχικού για να πραγματοποιήσει επέμβαση για τη διαφραγματοκήλη. 

Ο Γιώργος Βάλλης ευχαριστεί μέσω του HerNews το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

“Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, στο Ψυχικό, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτώ και να πραγματοποιηθεί επέμβαση για τη διαφραγματοκήλη, που με ταλαιπωρεί καιρό και ιδιαίτερα στον κ. Λαπατσάνη Δημήτρη, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο θεράπων ιατρός μου.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ιατρικού κέντρου κ. Γιώργο Αποστολόπουλο και τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Βασίλη Αποστολόπουλο για τις άριστες υπηρεσίες της κλινικής και την φιλοξενία.

Ευχαριστώ τον κ. Στέφανο Ταψή, Γενικό Διευθυντής του Ιατρικού Ψυχικού και φυσικά την κα Ιωάννα Μοσχοπούλου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την πολύ υψηλή κατάρτιση και γνώση.

Η διαχείριση της κατάστασης μου, η θεραπεία του περιστατικού και η μετεγχειρητική μου φροντίδα ήταν άριστη, με σκοπό την πλήρη ίαση μου.

Χάρις αυτής της εξαίρετης προσπάθειας, θα είμαι πίσω στα καθήκοντα μου πολύ σύντομα και στις απαιτήσεις της καλοκαιρινής season.
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους συνέβαλαν στη θεραπεία μου.
Εύχομαι πάντα Υγεία σε όλους. Καλή συνέχεια και δύναμη!”

Γιώργος Βάλλης: Μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στη Σοφία Ζαχαράκη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανοικτοί οι θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους σε Αθήνα & Πειραιά

Her News

Ποιοί άνδρες ζουν περισσότερο από τις γυναίκες σύμφωνα με επιστημονική έρευνα;

Her News b

ΗΣΑΠ: Αναστολή της στάσης εργασίας ως ένδειξη πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη

Her News