HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ στην Αφρική με το Netflix χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι κάνει σχέδια να επιστρέψει στην Αφρική μόνος του για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σύμφωνα με το Page Six.

Παρά τα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της συμφωνίας του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Netflix, ο αποστάτης βασιλιάς σχεδιάζει ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται υπό πίεση να βρουν νικητήριο περιεχόμενο για το Netflix, αφού αποκαλύφθηκε ότι η συμφωνία τους με το Spotify είχε καταρρεύσει.

Το πιθανό ταξίδι του Χάρι στην Αφρική θα θεωρηθεί αναπόφευκτα ότι ακολουθεί τα βήματα της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία ταξίδεψε στην Αφρική για να εκστρατεύσει κατά των ναρκών λίγο πριν το θάνατό της.

Ο πρίγκιπας Χάρι σε ναρκοπέδιο στην Αγκόλα.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι θα αφορά το ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, η συνεχιζόμενη απεργία των συγγραφέων του Χόλιγουντ σημαίνει ότι ο πρίγκιπας δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμα τα σχέδιά του, όπως μας λένε.

Μια πηγή είπε: «Προφανώς, ο Χάρι έχει πολλές ρίζες στην Αφρική και νιώθει σαν στο σπίτι του εκεί», ενώ ένας από τους γνώστες του Netflix επιβεβαίωσε ότι ήταν μια από τις πολλές ιδέες που είχε συζητήσει η βασιλική οικογένεια.Μια φωτογραφία από το "Harry & Meghan" του Netflix που δείχνει τον δούκα και τη δούκισσα στην κουζίνα τους.

Ο Χάρι εμφανίστηκε μαζί με τη Μαρκλ στο πρώτο τους, και μέχρι στιγμής μοναδικό, ντοκιμαντέρ για το Netflix – “Meghan & Harry” – πέρυσι.

Πριν από αυτό, εμφανίστηκε χωρίς τη σύζυγό του σε ένα πρότζεκτ της Apple TV σχετικά με την ψυχική υγεία που ονομάζεται “The Me You Can’t See”.

Ο Χάρι, έχει ένα μακροχρόνιο πάθος για την Αφρική και πήρε τη Μαρκλ, να κατασκηνώσει εκεί σε ένα από τα πρώτα τους ραντεβού.

Ίδρυσε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση στο Λεσότο με το όνομα Sentebale, που σημαίνει «μην με ξεχάσεις», με τον πρίγκιπα Seeiso, τον νεότερο αδερφό του βασιλιά της χώρας.

Ήταν η μητέρα του που δημιούργησε για πρώτη φορά δημόσιο δεσμό με την ήπειρο: λίγους μήνες πριν πεθάνει σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, περπάτησε από ένα ενεργό ναρκοπέδιο στο Huambo της Αγκόλα με το The Halo Trust.

Στη συνέχεια, ο Χάρι επανήλθε στα βήματα της μητέρας του περνώντας μέσα από ένα άλλο ναρκοπέδιο στην Αγκόλα το 2019.

Ο Βρετανός βασιλιάς είναι επίσης πρόεδρος της ομάδας προστασίας των Αφρικανικών Πάρκων. Πηγές είπαν ότι θα μπορούσε κάλλιστα να εμβαθύνει στα εθνικά πάρκα της ηπείρου και στις προσπάθειες για τη διατήρηση της άγριας ζωής για το σχεδιαζόμενο ντοκιμαντέρ του.

Μιλώντας για την αγάπη του για την Αφρική το 2017, είπε: «Εδώ νιώθω περισσότερο σαν τον εαυτό μου από οπουδήποτε αλλού στον κόσμο. Μακάρι να μπορούσα να περάσω περισσότερο χρόνο στην Αφρική».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Ιβάνα Τραμπ: Η ιστορία της γυναίκας που πίστευε πως τα έχει όλα και έλεγε πως είναι «η πρώτη κυρία»

Her News

Kanye West: Στη Disneyland με τη σύζυγό του Bianca Censori και την κόρη του North

HerNews ka

Kim Kardashian: Ο 7χρονος γιός της έκανε “απρεπή χειρονομία” στους παπαράτσι – Η αντίδρασή της

HerNews ka