HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Ήταν ανήμπορη να σηκωθεί από το κρεβάτι & έκανε συνεχώς εμετούς πριν βγει από το νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων, η Madonna εξακολουθεί να δίνει μάχη με την ασθένειά της παρά το γεγονός ότι βγήκε από το νοσοκομείο.

Πηγές είπαν στο TMZ την Πέμπτη ότι η 64χρονη Madonna, «κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς» και είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Η Madonna – η οποία νοσηλεύτηκε με βακτηριακή λοίμωξη το Σάββατο και αργότερα εισήχθη στη ΜΕΘ – φέρεται να καταπολεμά τις συνέπειες της ασθένειάς της.

Η Μαντόνα ξαπλωμένη

Οι πηγές ισχυρίστηκαν ότι άρχισε να κάνει εμετό για πρώτη φορά το Σάββατο όταν άρχισαν τα συμπτώματα και ότι επίσης «κατέρρευσε» εκείνη τη στιγμή.

Το αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης της Madonna για την περιοδεία της “Celebration” εικαζόταν παλαιότερα ότι ήταν η αιτία για την ασθένειά της.

 Η Madonna έκανε «εντατικές πρόβες» για εβδομάδες και έβαζε «ημέρες 12 ωρών» στην προετοιμασία.

Ωστόσο, το TMZ ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι η βασίλισσα της ποπ έδειχνε σημάδια επιδείνωσης της υγείας της εδώ και αρκετό καιρό, καθώς φέρεται να πάλευε με πυρετό για ένα μήνα.Η Μαντόνα κρατά το δάχτυλό της στο στόμα της για να κάνει σήμα «σς».

Η Madonna φέρεται να αγνόησε τα συμπτώματά της και δεν είδε ποτέ γιατρό επειδή ήταν επικεντρωμένη στην επερχόμενη περιοδεία της, η οποία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου.

Ο επί χρόνια μάνατζερ του τραγουδιστή του «Express Yourself», Guy Oseary, ο οποίος γνωστοποίησε την είδηση ​​της νοσηλείας του πελάτη του, επιβεβαίωσε έκτοτε ότι η περιοδεία έχει τεθεί σε αναμονή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: Κέρδισε τη δίκη με την Mirror και 180.000 δολάρια για αποζημίωση

HerNews ka

Anya Taylor-Joy: Η νέα παγκόσμια πρέσβειρα του οίκου Dior

Her News

Πρίγκιπας Χάρι: “Για αυτόν τον λόγο εγκατέλειψα το παλάτι…”

Her News b