HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μυρτώ Πισπινή: Συγκλονίζει για τον θάνατο του γιού της – «Ακόμη αιμορραγώ»

Η ηθοποιός Μυρτώ Πισπίνη, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το ρόλο της “Μαριάννας” τη σύζυγο του υπαστυνόμου Θεοχάρη στην αγαπητή σειρά του Νίκου Φώσκολου “Καλημέρα Ζωή”, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για το πόσο άλλαξε η ζωή της μετά τον  τραγικό θάνατο του μόλις 27 ετών μοναχογιού της.

«Πριν από περίπου 11 μήνες έχασα το μοναχοπαίδι μου, τον γιο μου, 27 ετών, τον Χρήστο. Τον έχασα με έναν πολύ τραγικό τρόπο που δε θα ήθελα να πω. Ακόμη μέσα μου υπάρχει η λέξη αδιανόητο. Ένας γονιός που χάνει το παιδί του», αποκάλυψε αρχικά η Μυρτώ Πισπινή.

«Από τις πρώτες ώρες εγώ σαν κουτάβι ένιωθα την ανάγκη, αν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν το ίδιο βίωμα, να πάω να χωθώ. Είχα τρομερή ανάγκη να το μοιραστώ από την πρώτη στιγμή. Ήμουν διατεθειμένη να μετακομίσω σε άλλη πόλη αν υπήρχε ομάδα πενθούντων γονέων» εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Κλείνοντας η Μυρτώ Πισπίνη αποκάλυψε: «Ακόμη αιμορραγώ. Πρέπει να ζήσω χωρίς ένα κομμάτι της ύπαρξής μου. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό και να το αποδεχτείς ότι αξίζει τον κόπο να ζεις.

Δεν έχω χάσει κανέναν άλλον, ούτε τους γονείς μου. Και έχασα το παιδί μου, χωρίς καμία γεύση τι εστί θάνατος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού σε Γιώργο Λιάγκα: “Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν”

HerNewskl

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Η Μπέσσυ Μάλφα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Her News

Μητέρα Μαριαλένας: “Ο Κατσούλης…μετά το παιχνίδι θα την πετάξει”

Her News b